Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı

Tolga

Daimi Üye
Adı
Tolga Özgür
Cahit Ağabey çok güzel anlatmışsın. Eline sağlık. Keşke azcık zamanım olsa da bu anlattıklarını gerçekleştirebilsem.

Denizpaşa

Üye
Adı
Deniz PAŞA
Cahit abi ellerine sağlık. Levrek pek yakışıklı ama senin kadar değil abim.

guray.85

Aktif Üye
Adı
güray
Cahit abi yıne süper bır taktık ve anlatım ellerıne agzına saglık tesekkur ederım.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Cahit abi yıne süper bır taktık ve anlatım ellerıne agzına saglık tesekkur ederım.
Bu verdiğim takımlarla çok Levrek alındı.Hala bana özelden bu takımlarla Levrek alıp,bana teşekkür eden kardeşlerim var.Sağ olsunlar.Benimde mükafatım bu.Sana teşekkürler ediyorum.Sevgiler..Kendine iyi bak..

mrtsezal

Daimi Üye
Adı
murat sezal
cahit abi,en yakın zamanda birlikte at-çek yapmak ve bunları canlı şekılde ızlemek ıstıyorum....çok güzel bilgiler,saygılar

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Cahit abin ellerine,emeğine sağlık.

Yine sitemize faydalı bilgiler eklemeye devam ediyorsun,çok dataylı ve ayrıntılı hazırladığın bilgiler için şahsım adıma teşekkür eder,saygılarımı iletirim abim.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
cahit abi,en yakın zamanda birlikte at-çek yapmak ve bunları canlı şekılde ızlemek ıstıyorum....çok güzel bilgiler,saygılar

Murat,teşekkürler ediyorum.Yarın kızım Avusturya'dan geliyor ve Pazar günü dönecek.Onun için bu haftayı kızıma ayıracağım.Sonraları hep birlikte ne istersen yaparız.Sağlıcakla kal...