Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ordu'da bu aylarda çapari attıysanız kıyıdan gelmez pek. Açıkta beyaz tüyle kayıktan salıcaksınız o şekilde olur. Kıyıdan yemliyle tutulur, keyifli de olur. Eğer balık varsa bir-iki kilo tutarsınız her akşam. Biz bu aylarda (ağu-eyl) iskeleye müdavim oluyoruz. Bayramdan sonra iskemlemi alıp başlayacağım sezona.İstanbuldayım ben ama bi 10 gün sonra orduya kamp yapmaya gidicem, geçen sene denedim ama fazla uzağa gitmediği için hiçbir şey alamadım. 100'lük kurşun kullanmama rağmen malesef fazla uzağa gitmiyor kumsaldan onunda bir etkisi olabilir mi?
Yem olarak ne kullanıyosunuz peki?Ordu'da bu aylarda çapari attıysanız kıyıdan gelmez pek. Açıkta beyaz tüyle kayıktan salıcaksınız o şekilde olur. Kıyıdan yemliyle tutulur, keyifli de olur. Eğer balık varsa bir-iki kilo tutarsınız her akşam. Biz bu aylarda (ağu-eyl) iskeleye müdavim oluyoruz. Bayramdan sonra iskemlemi alıp başlayacağım sezona.