Kıyıdan Mırmır Avı ve Avlanma Teknikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kansu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hosgeldin allah istavritden asagi dusurmesin yakinda sadece hikayesi kslacak totunlarina

Hoşgeldin Erhan kardeşim.Körfez de Mırmır için en iyi yem mamun.Gerçi her zaman bulunmuyor, o zaman da kurt ve teke kullanabilirsin.Bereketli avların olsun,rastgelsin..
Yahya abi merhaba.
Midye karides vs. çok denedim ancak mır mırı alamadım bu hafta sonu. Ta ki canıma tak edip küreği kaptığım gibi teke topladım bi 20 tane. Canlı canlı takamam dediğim yemi öyle bir taktım ki iğneye 🙂 Bir adet irice mır mır çektim Allah'a şükür. Hayatımda sazan hariç, denizden aldığım en büyük balık oldu. Bunun zevki bir başkaymış 🙂

Yahya abi merhaba.
Midye karides vs. çok denedim ancak mır mırı alamadım bu hafta sonu. Ta ki canıma tak edip küreği kaptığım gibi teke topladım bi 20 tane. Canlı canlı takamam dediğim yemi öyle bir taktım ki iğneye 🙂 Bir adet irice mır mır çektim Allah'a şükür. Hayatımda sazan hariç, denizden aldığım en büyük balık oldu. Bunun zevki bir başkaymış 🙂
İlk yakaladığın balığın iri olmasına sevindim Erhan, kurt ve mamunuda dene, daha büyük balıklar yakalaman dileğiyle,rastgelsin..

Kocaelide oturanlar için değirmendere sahilde atmanızı tavsiye ediyorum hele gününe denk gelirseniz kovaları doldurabilirsiniz . Bu ara balık fazla çıkıyor

Benim avladığım en büyük mırmır 1 kilo 350 gram millet levrek zannetti🙂

Back