arkadas
Daimi Üye
Hosgeldin allah istavritden asagi dusurmesin yakinda sadece hikayesi kslacak totunlarina
biraz daha detay verebilirmisin mümkünse link ile hangi ürünleri kullanmamız gerekLrf deniyin birde
Silikon ye lerle tuttukalrını duydum ben de yeni öğrendim yazon deniyicembiraz daha detay verebilirmisin mümkünse link ile hangi ürünleri kullanmamız gerek
biraz daha detay verebilirmisin mümkünse link ile hangi ürünleri kullanmamız gerekLrf deniyin birde
20-50 spin kamışla bu silikonlar denenebilir mi?Silikon ye lerle tuttukalrını duydum ben de yeni öğrendim yazon deniyicem
Yahya abi merhaba.Hoşgeldin Erhan kardeşim.Körfez de Mırmır için en iyi yem mamun.Gerçi her zaman bulunmuyor, o zaman da kurt ve teke kullanabilirsin.Bereketli avların olsun,rastgelsin..
aşağıdaki linkte LRF ile detaylar var:biraz daha detay verebilirmisin mümkünse link ile hangi ürünleri kullanmamız gerek
20-50 spin kamışla bu silikonlar denenebilir mi?
İlk yakaladığın balığın iri olmasına sevindim Erhan, kurt ve mamunuda dene, daha büyük balıklar yakalaman dileğiyle,rastgelsin..Yahya abi merhaba.
Midye karides vs. çok denedim ancak mır mırı alamadım bu hafta sonu. Ta ki canıma tak edip küreği kaptığım gibi teke topladım bi 20 tane. Canlı canlı takamam dediğim yemi öyle bir taktım ki iğneye 🙂 Bir adet irice mır mır çektim Allah'a şükür. Hayatımda sazan hariç, denizden aldığım en büyük balık oldu. Bunun zevki bir başkaymış 🙂