Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KIZ İSMİ ARIYORUM!......

janavar

Üye
Adı
fatih kalgan
e bende katılayım bukonuya bir gün yolda giderken eşim aniden sordu kızımız olsa adını ne koyarsın ? o dkikaya kadar hiç düşün mediğim bu soru ya tek bir isim dilimden zikrettim ÜMMÜGÜLSÜM ve hiç beklenmedik bir anda oldu eşimde beğendi karar kıldık inşallah olursa o!

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hemen aklıma gelen ne olur ciddiye bu tavsiyemi lütfen mademki sordun ,bin yıllardır kutsal kitaplardan gerek kız ,gerekse erkek çocuk olsun isimler alınır ve bebeklere o canlara isim olarak verilir ,lakin eski medeniyetlerin çok iyi bildiği ,çok yakın zamana kadar unutulan fakat son zamanlarda tekrar farkedilip dillenen benimde önemsediğim bir detay var ha bu konu tartışılır elbette ama isimlerin kişilere bir yük ,yüklediğini o ismin bir enerjisi bir misyonu olduğuna inanırım ,kısaca bir örnek verecek olursam , erkek çocukta adı burak,tolga ,tarkan vb yeni jenerasyon isimler olursa bu kişi modern ,eğlenceli kız arkadaş sayısıda eh kabarık olabiliyor /ismi biraz daha davudi kemal ,osman ,haydar ,kazım ,süleyman olduğu vakit ,ağır ağbi oluyorlar, manevi yanı ağır olsun dediğimizde yusuf vb isimler yerinde olur, konu kız bebekler içinde geçerlidir bu arada verdiğiniz müjdeye çok sevindim ALLAH analı babalı olmak ve büyütmek nasip etsin :)

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Hayırlı uğurlu olsun.Sağlıı olsun da.

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
hemen aklıma gelen ne olur ciddiye bu tavsiyemi lütfen mademki sordun ,bin yıllardır kutsal kitaplardan gerek kız ,gerekse erkek çocuk olsun isimler alınır ve bebeklere o canlara isim olarak verilir ,lakin eski medeniyetlerin çok iyi bildiği ,çok yakın zamana kadar unutulan fakat son zamanlarda tekrar farkedilip dillenen benimde önemsediğim bir detay var ha bu konu tartışılır elbette ama isimlerin kişilere bir yük ,yüklediğini o ismin bir enerjisi bir misyonu olduğuna inanırım ,kısaca bir örnek verecek olursam , erkek çocukta adı burak,tolga ,tarkan vb yeni jenerasyon isimler olursa bu kişi modern ,eğlenceli kız arkadaş sayısıda eh kabarık olabiliyor /ismi biraz daha davudi kemal ,osman ,haydar ,kazım ,süleyman olduğu vakit ,ağır ağbi oluyorlar, manevi yanı ağır olsun dediğimizde yusuf vb isimler yerinde olur, konu kız bebekler içinde geçerlidir bu arada verdiğiniz müjdeye çok sevindim ALLAH analı babalı olmak büyütmek nasip etsin :)

Bende özcan abi ye katılıyorum.

MERCURY90

Aktif Üye
Adı
HASAN
ümüs, ne anlama geliyor bilmiyorum ma değişik isim ararsanız bende ümüs diyorum

ŞİMAL YILDIZI

Aktif Üye
Adı
İsa Sivri
Öncelikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün:)

Eğer benim kızım olsaydı isim olarak Sümeyye veya nickim olan Şimal'i düşünürdüm:rolleyes:
Sümeyye ilk müslüman şehit kadındır.;)

yktug

Aktif Üye
Adı
İbrahim Yüksel
Önce bahtı açık olsun:harika:
Allah, analı babalı büyütsün inşallah.Kızlarımın ismini öneriyorum.
Gamze...

GokhanSacakli

Aktif Üye
Adı
Gökhan Saçaklı
Hayırlı uğurlu olsun İnşallah Hanenize neşe getirsin. Allah Analı babalı büyütsün.
kısmet olursa Benim kızımda Mayıs başında doğacak İnşallah biz Özge yada Begüm'ü düşünüyoruz İsimleri abisi seçti. Ben Begüm'ü düşünüyorum bence güzel bir isim. Anlamı "Kadın hükümdar, prenses. Doğu Türk hükümdarlarının harem ve kızlarına isim olarak verilirdi"

dede

Aktif Üye
Adı
Kemal Dede
Kan Grubu
B Rh Pozitif
allah anasına babasına hayırlı evlat olmasını nasip etsin