Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

focus59

Yeni Üye
Adı
Pele Edson
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet trenle gelmeyi düşünüyorum abicim. Marinada spin ile avlanabileceğim bir yer var mı?
Marinada teknelerin olduğu kısımdan rahatça atabilirsin fakat pek bir şey çıkacağını sanmıyorum,hayal kırıklığına uğramanı istemem.Ben Kavaklıdan denedim pazar akşamı balığın olduğu bölgede bile mezgit ve 2-3 istavrit harici bir balık çıkmadı.

Canerk67

Aktif Üye
Adı
Caner KIRMIZI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Marinada teknelerin olduğu kısımdan rahatça atabilirsin fakat pek bir şey çıkacağını sanmıyorum,hayal kırıklığına uğramanı istemem.Ben Kavaklıdan denedim pazar akşamı balığın olduğu bölgede bile mezgit ve 2-3 istavrit harici bir balık çıkmadı.
Tamamdır abicim çok teşekkür ederim. Biraz erteliyim o zaman :)

efs54

Yeni Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar,
Bu hafta içi bot ile açılarak balık avı yapmak istiyoruz. Gölcük, Değirmendere, Karamürsel civarında tavsiye edebileceğiniz avlak bir bölge varmıdır? Teşekkürler

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@YEKTA abi spin için nerelere gitmeli gölcük çevresinde kayınpeder orda oturuyo ayda bi geliyorum gölcüğe

Ümit 67

Yeni Üye
Adı
Ümit
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selamün aleyküm bu akşam eskinaya gitmeyi düşünüyorum derincede oturuyorum buralarda yeniyim gidebilecegim biryer varsa yardımcı olursanız çok sevinirim