MehmetÇağan
Daimi Üye
Hava kararıca yapıyor, derinden gelen rapala istiyor lrf ile zor ama spin varsa seabass limon takın derimBana hiç denk gelmiyor kaşık mı atsak acaba :=)

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hava kararıca yapıyor, derinden gelen rapala istiyor lrf ile zor ama spin varsa seabass limon takın derimBana hiç denk gelmiyor kaşık mı atsak acaba :=)

Spin takımım yandan bana göz kırpıyor zaten pilgrim kaşık ve kendo seabass limon da bana bakıyorlar valla dün arkadaşın biri de bana yerinde olsam kaşık atardım çinekop var dedi. Biraz spin denemesi mi yapsam akşama doğru acep🙂@OsSy83 abi boşver sen lrf yi şimdi alacağın zargana, şansın varsa istavrit. sen spinini al halıdere değirmendere çinekopa gel 🙂 lrfye daha var
Kaşıkla buralardan alan yok daha abi, hep karanlıkta av veriyor ve derinden gelen rapala istiyor. Manda göz strike pro ve seabass limon ile aldım şimdiye kadar. Haryu, prey ve strike pronun iki iğneli şu an piyasada olmayan sırtı yeşil çinekop rapalasını çalıştırmayı denedim ama nafile. 8den gece 1e kadar av veriyorSpin takımım yandan bana göz kırpıyor zaten pilgrim kaşık ve kendo seabass limon da bana bakıyorlar valla dün arkadaşın biri de bana yerinde olsam kaşık atardım çinekop var dedi. Biraz spin denemesi mi yapsam akşama doğru acep🙂
En son ne zaman ve nerede aldınız ? Tabi 8 den sonra yapıyorsa açıkçası o saatlerden sonraya kalmadığım için denk gelmedi. Bu akşam ya da yarın akşam denemeye niyetliyim ama 🙂Kaşıkla buralardan alan yok daha abi, hep karanlıkta av veriyor ve derinden gelen rapala istiyor. Manda göz strike pro ve seabass limon ile aldım şimdiye kadar. Haryu, prey ve strike pronun iki iğneli şu an piyasada olmayan sırtı yeşil çinekop rapalasını çalıştırmayı denedim ama nafile. 8den gece 1e kadar av veriyor
@OsSy83 abi boşver sen lrf yi şimdi alacağın zargana, şansın varsa istavrit. sen spinini al halıdere değirmendere çinekopa gel 🙂 lrfye daha var
Çinekop - sarıkanat var 🙂