Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bana hiç denk gelmiyor kaşık mı atsak acaba :=)
Hava kararıca yapıyor, derinden gelen rapala istiyor lrf ile zor ama spin varsa seabass limon takın derim

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Dün eskihisar tarafındaydım herkes çapari ile istavrit alıyordu tabi istavritlerin büyük çoğunluğu henüz kıraça boyutlarındaydı ama çapariler boş gelmiyordu desem yeridir. Ben hafta içi olmasına rağmen bu denli kalabalığı görünce şaşırdım. Lrf atarım diye gittim ama rüzgar biraz fazlaydı Lrf için ve çok kalabalıktı en iyisi biraz izleyici oldum
thumbnail_DSC_0430.jpg

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@OsSy83 abi boşver sen lrf yi şimdi alacağın zargana, şansın varsa istavrit. sen spinini al halıdere değirmendere çinekopa gel :) lrfye daha var

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
@OsSy83 abi boşver sen lrf yi şimdi alacağın zargana, şansın varsa istavrit. sen spinini al halıdere değirmendere çinekopa gel :) lrfye daha var
Spin takımım yandan bana göz kırpıyor zaten pilgrim kaşık ve kendo seabass limon da bana bakıyorlar valla dün arkadaşın biri de bana yerinde olsam kaşık atardım çinekop var dedi. Biraz spin denemesi mi yapsam akşama doğru acep:)

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Spin takımım yandan bana göz kırpıyor zaten pilgrim kaşık ve kendo seabass limon da bana bakıyorlar valla dün arkadaşın biri de bana yerinde olsam kaşık atardım çinekop var dedi. Biraz spin denemesi mi yapsam akşama doğru acep:)
Kaşıkla buralardan alan yok daha abi, hep karanlıkta av veriyor ve derinden gelen rapala istiyor. Manda göz strike pro ve seabass limon ile aldım şimdiye kadar. Haryu, prey ve strike pronun iki iğneli şu an piyasada olmayan sırtı yeşil çinekop rapalasını çalıştırmayı denedim ama nafile. 8den gece 1e kadar av veriyor

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Kaşıkla buralardan alan yok daha abi, hep karanlıkta av veriyor ve derinden gelen rapala istiyor. Manda göz strike pro ve seabass limon ile aldım şimdiye kadar. Haryu, prey ve strike pronun iki iğneli şu an piyasada olmayan sırtı yeşil çinekop rapalasını çalıştırmayı denedim ama nafile. 8den gece 1e kadar av veriyor
En son ne zaman ve nerede aldınız ? Tabi 8 den sonra yapıyorsa açıkçası o saatlerden sonraya kalmadığım için denk gelmedi. Bu akşam ya da yarın akşam denemeye niyetliyim ama :)

midnigth

Aktif Üye
Adı
ömer baykal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cinekop haberleri geliyor ama dogrulugu varmi hocam bizzat teyit ettinizmi yoksa duyum mu sizinkide.

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
P.tesi ve salı iki gecedir bizzat alıyorum. 5li olan p.tesi 3 adet olan da dün akşamın avı. Çok geç av veriyor akşam suyu ve sabah suyunda vermiyor. 8-01 arası mola vererek yaptığım avlar. Manda göz strike pro ve seabass ikisi de limon. Nokta atışı mera söyleyemem maalesef ama değirmendere desem zaten bilenler çözer tam merayı :) (foto yükleme başarısız diyor ikidir tapatalk fotosuz gönderiyorum k.bakmayın)

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dosya boyutu büyük geldiği için yüklemiyormuş, pcden girip küçültüp öyle göndermem lazım ama yalan değil beyler var yani ama gece av veriyor işte.