ibrahimcet
Yeni Üye
herkese merhaba dün aksam yarımcada tık yoktu saat 19 saat 22 ye kadar vuruş bile alamadık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yemli mi?herkese merhaba dün aksam yarımcada tık yoktu saat 19 saat 22 ye kadar vuruş bile alamadık

Hay maaşallah...Bunu da dün akşam değirmendere tarafından aldım. LRF takımıyla ilk tuttuğum dişliartık sarıkanat mı Lüfer mi orasını sizlere bırakıyorum boy tam 28 cm
Kullanılan Yem : Isome Marukyu L Pembe (Not: Hırsız iğneyle yakalandı.)
Ekli dosyayı görüntüle 90744 Ekli dosyayı görüntüle 90745
Ekli dosyayı görüntüle 90748
Bende bölgede sürekli deniyorum ama hala tık yok...Çapari ile alınıyor tek tük ama LRF olayına henüz yanıt vermiyor.Herkese merhaba. Tahminen ne zaman istavrit körfezde bollaşır? Körfezden kastım İzmit tarafları.
Sandalla kanaldan iri sardalya ve tırsi alınıyor muhakkak istavrit de denk geliyordur ancak çinekop-sarıkanat gezinirken istavrit verimsiz olabilir. Hala güzel çinekop çıkıyorHerkese merhaba. Tahminen ne zaman istavrit körfezde bollaşır? Körfezden kastım İzmit tarafları.
Maaşallah...Ekli dosyayı görüntüle 90931 Ekli dosyayı görüntüle 90932 Ekli dosyayı görüntüle 90933 Ekli dosyayı görüntüle 90934 Ekli dosyayı görüntüle 90935 Ekli dosyayı görüntüle 90936 Ekli dosyayı görüntüle 90937
25 marttan düne kadar olan avlar, nihayet paylaşabildim. avladıkça eklerim gene