Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

ŞİMAL YILDIZI

Aktif Üye
Adı
İsa Sivri
Sen sağmısın ya...:D nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyorda...! ;)
Balığa gitmeden rapor olurmu...:p balık işi yarın akşam düşünülüyordu (c.tesi) ama bu havada zor gözüküyor..İst.dan.isa ustada gelemiyecek galiba, bilemiyorum ama... sen biryerlere gitmedinmi bunca zaman...!? :)
Evet Erhan abi, malesef durum sıkıntılı, çok ufak bir ihtimalde olsa yarın öğlen belli olur, ancak bu soğuk havalarda gece avlarıda çok zor olur.Herşeyin hayırlısı olsun diyelim, hayırlı akşamlar, saygılarımla...

Erhan41

Aktif Üye
Adı
Erhan ALKAN
Evet Erhan abi, malesef durum sıkıntılı, çok ufak bir ihtimalde olsa yarın öğlen belli olur, ancak bu soğuk havalarda gece avlarıda çok zor olur.Herşeyin hayırlısı olsun diyelim, hayırlı akşamlar, saygılarımla...

Öncelikle kandilin mübarek olsun diyeyim...:)
Çok şükür sesini duyabildik...:D sıkıntı varsa şayet, rahat ol kendini fazla sıkıntıya sokma, hayırlısı olsun, evet hava çok soğuk, kar bile tamamen kalkmadı, yarın hava iyice ısınır ve yağmur olursa belki erir diyorum...dediğin gibi hayırlısı olsun, nasılsa olur, sen gelicem diye buralara evde sıkıntı yaşama boşver...gerisi önemli değil... hayırlı geceler, Selâmlar... :) ;)

ulku_seven

Üye
Adı
Metin Ülküseven
Sen sağmısın ya...:D nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyorda...! ;)
Balığa gitmeden rapor olurmu...:p balık işi yarın akşam düşünülüyordu (c.tesi) ama bu havada zor gözüküyor..İst.dan.isa ustada gelemiyecek galiba, bilemiyorum ama... sen biryerlere gitmedinmi bunca zaman...!? :)
Abi bizim finaller başlamıştı ocak ayının başında sonrasında memlekete geldik.. memleket antalya ama burda takım taklavat olmadığı için ve havalar fırtınalı olduğu için pek evden dışarı çıkmadım :/ izmite gelince mart ayında artık sahilleri yoklamaya başlicaz inşallah :D

onair7841

Yeni Üye
Adı
ersoy ünsal
Geçtiğimiz haftasonu, havanında güzel olmasını değerlendirmek için, tekne ile marinadan açıldık. Güzel ve kısmetli bir gündü, bol sardalya ve istavrit vardı. Balıkların o gün çaparide renk seçtiği bir gündü, balıklar açık yeşil çapariyi tercih etti.

ŞİMAL YILDIZI

Aktif Üye
Adı
İsa Sivri
Merhabalar, dün gece marinada Erhan41 abimle avlandık, çok güzel mezgit ve istavrit aldık, balık boyları güzeldi, yem olarak tavuk göğsü kullandık:)
Gece 12 civarı avı sonlandırırken hala balık devam ediyordu, bilginize...

babuna61

Aktif Üye
Adı
baris
Merhabalar, dün gece marinada Erhan41 abimle avlandık, çok güzel mezgit ve istavrit aldık, balık boyları güzeldi, yem olarak tavuk göğsü kullandık:)
Selam maalesef eşlik edemedik ama ben olmayınca iyi balık alınmış sanırım bende bir düz tabanlık var

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Eşkina denemesi yaptınızmı bu aralar?