Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

eminmu

Üye
Adı
MURAT EMİN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dün koncadaydım 4 saatte yolunu şaşırmış 17 cm boyutunda tek istavrit yakalayabildim.bu süre zarfında tıklama bile yoktu.gelen istavrit de ölü gibi geliyordu hiç çırpınmadı

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Evet istavrit bolca var açıkta.eşkina karagöz için beklemedeyiz...

ishak

Üye
Adı
ishak
gözümüz yolladra kaldı inşallah bu hafta sonu çıkacam bir deneyeyim bakalım

ishak

Üye
Adı
ishak
sizlere müjde vermek istedim dün darıca aslan cimento önünden yeni yeni su üstü sardalye ve yaklaşık 15 mt derinlikten de iri istavrit çıkmaya başladı.herkeze rats gele diyorum

altair03

Yeni Üye
Adı
EMRE DOĞAN
balık konusunda daha yeniyim kocaelin de hafta sonları balık tutmak istiyoruz ancak nasıl bir sistem kullanalım ve yemlimi yoksa sahtemi kullanalım bilmiyoruz eger yardım ederseniz gercekten cok sevinirim şimdiden cok teşekkür ederim...

drasty41

Daimi Üye
Adı
Recep Gölcü
balık konusunda daha yeniyim kocaelin de hafta sonları balık tutmak istiyoruz ancak nasıl bir sistem kullanalım ve yemlimi yoksa sahtemi kullanalım bilmiyoruz eger yardım ederseniz gercekten cok sevinirim şimdiden cok teşekkür ederim...
Şu sıralar istavrit var sabah erken ve akşam saatlerinde kıyıdan çapari deneyebilirsiniz.

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Emre kardeşim sendeki olta takımı spin için çapari olayı ise farklı.Sendeki kamışla deneme sakın.Bir araya geldiğimizde anlatırım.
Benim Güneş'e verdiğim kamış seti ile 50 lik kurşun takarak(en fazla) çapari yapabilirsiniz.