Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizde bu hafta tekne ile açıldık bolcana istavrit yakaladık..eskihisardaydım hafta sonu istavrit boldu diyebilirim.
Nisan 15 ve sonrasını bekleyeceğiz mecburen.Yağmurlar geliyor deniz suyu bir nebze ısınır balık kıyılar diye umuyorum.Bizde bu hafta tekne ile açıldık bolcana istavrit yakaladık..
Şu sıralar istavrit var sabah erken ve akşam saatlerinde kıyıdan çapari deneyebilirsiniz.balık konusunda daha yeniyim kocaelin de hafta sonları balık tutmak istiyoruz ancak nasıl bir sistem kullanalım ve yemlimi yoksa sahtemi kullanalım bilmiyoruz eger yardım ederseniz gercekten cok sevinirim şimdiden cok teşekkür ederim...
Emre kardeşim sendeki olta takımı spin için çapari olayı ise farklı.Sendeki kamışla deneme sakın.Bir araya geldiğimizde anlatırım.balık konusunda daha yeniyim kocaelin de hafta sonları balık tutmak istiyoruz ancak nasıl bir sistem kullanalım ve yemlimi yoksa sahtemi kullanalım bilmiyoruz eger yardım ederseniz gercekten cok sevinirim şimdiden cok teşekkür ederim...