Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

fishlover

Aktif Üye
Merhabalar arkadaşlar ; sizlere güncel bir tespitimi paylaşmak istiyorum. Mırmır artık gece gelmiyor. Sabah suyundan akşam suyuna kadar gün boyu devam ediyor. Şuan kırlangıç bol ve tekeye dahil geliyor. Acıyorum arkadaşlara sabaha kadar binbir eziyet çekip bekliyorlar. Mırmır yok degil var ;yeterki dogru merelarda takılın yeter.

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar arkadaşlar ; sizlere güncel bir tespitimi paylaşmak istiyorum. Mırmır artık gece gelmiyor. Sabah suyundan akşam suyuna kadar gün boyu devam ediyor. Şuan kırlangıç bol ve tekeye dahil geliyor. Acıyorum arkadaşlara sabaha kadar binbir eziyet çekip bekliyorlar. Mırmır yok degil var ;yeterki dogru merelarda takılın yeter.
Gelen sana hem tor vereyim hekimoglu balık tutturayım deniz

timuçin

Yeni Üye
Adı
Timuçin Kahya
Lüfer yok arkadaşlar, 15 Ekimde tekneden zargana ile 1 adet iri lüfer tuttum onun dışında her denemem fos çıktı. Her hafta sonu ve bu çarşamba da denedim, lüfer yok. Geçen sene ekim ortasından itibaren iyi lüfer yapıyordu.. Oltalara gelenler kesinlikle yerli lüferler.. Tekneler Kavaklı bölgesinde özellikle lüfere dönmeye başladılar tek tük ama alan 1-2 balık dışında yok..

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
5 dk olmadı eve geldiğim. Saat 05:00 08:00 arası spin çalıştım hiçbirşey yok. 1 buçuk saat kadar da yemli çalıştım 1 tavalık mezgit çıktı. Rastgelsin hepinize

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mırmırı kırlangıçı anlarım da çinekop diyince kalakaldım :) Ben o kadar denedim bana mısın demedi ya izmitin sahillerinde..

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif

sessizdenizci

Daimi Üye
Flaş Flaş Flaş :) mırmır lar kafayı yedi kaşık ve rapala ya geliyor. Kaç yıldır böyle bir olaya denk gelmedim , 1 kişiye desem denk geldi diyeceğim kim atarsa atsın geliyor. Kimi alıyor kıyıya kimi yolda düşüyor
Kaç cm lik bir rapalaya ve hangi derinlikte geliyor?