Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

eylmz

Daimi Üye
Biraz önce yemli mezgit avından geldim. İki saatlik av sonucunu paylaşmak istedim. Körfez'in güzelleri... Ekli dosyayı görüntüle 47172

Kullanılan ekipman:

Makine: Okuma Ceymar 25
Kamış: Balza Japana 210 cm 3-15
Kurşun: 15 Gram gezer kurşun
İğne: 5 numara Mustad
Misina: Oskar Ultra 0.22 köstek ve beden
Yem: Önceden tuzlanmış istavrit fileto
Mezgiti severim iri mezgiti ise daha cok
Tebrikler dostum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
maşallah bende son avımda mırmır ararken orta boylarda bir kırlangıç almıştım ve kıyamayıp suya iade ettim nasipse yarın tekrardan denemeler yapacağım

özgür41

Aktif Üye
Adı
ÖZGÜR
Dün gece 2 saat kaldım hava baya soğuktu...Yemli takımla bunları aldım körfezden...Bugün de pişirip yedik...

Ekli dosyalar

özgür41

Aktif Üye
Adı
ÖZGÜR
Cumartesi gece az da olsa gene balık aldım...Balık akşam hava kararirken iyi oldu...Ama yemli ile hala seyrek diyebilirim...Balık boyları gayet güzeldi 2 si 27-28 cm civarı biri 20-21...Bir de iskorpit geldi lüfer oltasina ve karagöz..ikisini de geri aldım..Herkese rast gelsin...Bu arada gelen istavritte cinekopla yarışacak ebattaydi...

Ekli dosyalar

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cumartesi gece az da olsa gene balık aldım...Balık akşam hava kararirken iyi oldu...Ama yemli ile hala seyrek diyebilirim...Balık boyları gayet güzeldi 2 si 27-28 cm civarı biri 20-21...Bir de iskorpit geldi lüfer oltasina ve karagöz..ikisini de geri aldım..Herkese rast gelsin...Bu arada gelen istavritte cinekopla yarışacak ebattaydi...
özgür abi çok güzel avlar yapıyorsun. Tebrik ederim. darısı başımıza :D

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teşekkürler...Valla bizimkisi amele işi Alper'cim körfezde spin , kaşık falan senede 1-2 gün anca oluyor ..Yemlide muhabbet guzelse gayet güzel vakit geçiyor..
Ben de lrf takılıyorum. Dediğin gibi iki gün spin yaptı bitti. Ben lrf ile sürpriz balık peşindeyim. Ne vuracağı belli olmuyo süper loto gibi. :D