Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugun sabah 06:30-11:00 arasi Çınarcık spin denemesi sonuç sıfır :(:( Üstelik sabah saat 04:30 da kalkip İstanbul'dan gittim.

Ufukergen

Yeni Üye
Adı
Ufuk Ergen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yarın marinaya uğrayacağım akşam üzeri acaba avlanan var mı ? istavrit başlamış mıdır ?

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
cok kotu olmus sizin icin keske karadeniz taraflarini deneseydiniz hic olmazsa orda biseyler ciktigi yorumlari geliyordu
Orayida denedim Sile,Agva tik yok.Bu aksamda Tuzla'dadayim malum yine sifir havalarin isinmasini bekleyecegiz galiba :)

ozcantekin

Üye
Adı
özcan tekin
Seka park açıklarında pazar günü tatmin edecek kadar iri istavrit almışlar, derinde ve dipteymiş.

Orayida denedim Sile,Agva tik yok.Bu aksamda Tuzla'dadayim malum yine sifir havalarin isinmasini bekleyecegiz galiba :)

Adı
Mert
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese selam. Yillardir izmir ve civarinda avlanan biri olarak onumuzdeki hafta icin izmite gelecegim ve burada meralara hedef baliklara vs dair bir bilgim yok. Agva ve kandirada balik disi planlarim mevcut. Ancak oltalar tabiki bagajda olacak:) var mi tavsiyesi olan, suan cikan baliklar nelerdir? Nereleri denemek gerekir ?

eneskk

Yeni Üye
Adı
Enes Küçükkaymakçı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar. İzmit merkez de oturuyorum ve spinn avını öğrenmeyi çok istiyorum. Elimde okuma ceymar 40 makina var. Buna uygun körfez için kamış tavsiyenizi ve çıkan balık türlerine göre sahte tavsiyelerinizi alabilir miyiz. Nerelerde hangi balıkları ve hangi sahtelerle avlayabilirim açıkçası bilmiyorum ama en kısa zaman çözüp uğraşmak ve balık yakalama kaçırma zevkini almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Selamlar. İzmit merkez de oturuyorum ve spinn avını öğrenmeyi çok istiyorum. Elimde okuma ceymar 40 makina var. Buna uygun körfez için kamış tavsiyenizi ve çıkan balık türlerine göre sahte tavsiyelerinizi alabilir miyiz. Nerelerde hangi balıkları ve hangi sahtelerle avlayabilirim açıkçası bilmiyorum ama en kısa zaman çözüp uğraşmak ve balık yakalama kaçırma zevkini almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Aramıza hoş geldiniz.

kuruemre

Üye
Adı
Emre
Enes bey izmitte spin avcılığından çok lrf avcılığı yapılmakta. spin avcılığı malesef sezonun bir kaç günü kıyıda balık yapıp bitmekte. He spin takım yapıp turnaya vb de gidebilirsiniz tabi ki size kalmış. LRF olayını araştırmanızı tavsiye ederim. Özellikle izmit için