Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

royaltr

Yeni Üye
Adı
Fatih C.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gunaydin millet. Bu basligin daha canli olmasini saglayabilirsek iyi olur diye dusunuyorum. Gectigimiz cuma gunu 3 kisi hereke / sirinyali arasinda 18:00'den 20:45'e kadar denedik. Yeni bir sahtem vardi, takimlari hazirlarken kimsede istavrit gorunmuyordu. Madem istavrit yok, bosuna surf ile capari atip kendimi yoracagima yeni sahtemi denemeyi tercih ettim. Su cok cok temizdi, hemen hemen dizime kadar suya girdim ve at-cek'e basladim. Ayni sekilde yanimdaki arkadaslarimdan biri de yeni kamis ve yeni sahtesini deniyordu. Kiyiya yaklasik 10/15 metre kala sahte temiz suda gorunur oluyordu ve aksiyonlu gelisi bos capariyi toplamaktan cok daha keyifliydi. Bu sirada arkadasim tam sahteyi sudan cikarmak uzereyken 25/30cm kadar bir baligin sahteyi takip ettigini fark etti, panikle sahteyi cekti ve balik kacti. Ne oldugunu bilemiyoruz. Kacan baligin umuduyla 45dk kadar sahte ile at-cek'e devam ettik. Diger oltacilar istavrit almaya baslayinca biz de capariye donduk ve 19 tane istavrit aldik. Pek buyuk olduklarini soyleyemeyecegim. Dun bensiz giden arkadaslarim Hereke'deki stadin oradaki kayaliklardan denemisler, 1.5kg kadar kabul edilebilir boyutlarda istavrit almislar. Cuma aksami Kandiraya gidecegim, haftasonu oradayim nasipse. Seyrek'te olacagim ama diger sahillere de gidebilirim. Onerisi olan var mi?

Ekli dosyalar

• 50.6 KB Görüntüleme: 896

Oyoyoyyy

Yeni Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selam abilerim kardeşlerim aranıza yeni katıldım sizlere bir sorum olacak
Balık tutabilmek için tur teknesi kalkıyormuş marina civarından tam yeri saati ne kadar süre balık tutma fırsatı verdiği ve fiyatı hakkında bilgi gerekli!!!

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Balık tutabilmek için tur teknesi kalkıyormuş marina civarından tam yeri saati ne kadar süre balık tutma fırsatı verdiği ve fiyatı hakkında bilgi gerekli!!!
Aramıza hoş geldiniz.

ALONE_DARK

Yeni Üye
Gunaydin millet. Bu basligin daha canli olmasini saglayabilirsek iyi olur diye dusunuyorum. Gectigimiz cuma gunu 3 kisi hereke / sirinyali arasinda 18:00'den 20:45'e kadar denedik. Yeni bir sahtem vardi, takimlari hazirlarken kimsede istavrit gorunmuyordu. Madem istavrit yok, bosuna surf ile capari atip kendimi yoracagima yeni sahtemi denemeyi tercih ettim. Su cok cok temizdi, hemen hemen dizime kadar suya girdim ve at-cek'e basladim. Ayni sekilde yanimdaki arkadaslarimdan biri de yeni kamis ve yeni sahtesini deniyordu. Kiyiya yaklasik 10/15 metre kala sahte temiz suda gorunur oluyordu ve aksiyonlu gelisi bos capariyi toplamaktan cok daha keyifliydi. Bu sirada arkadasim tam sahteyi sudan cikarmak uzereyken 25/30cm kadar bir baligin sahteyi takip ettigini fark etti, panikle sahteyi cekti ve balik kacti. Ne oldugunu bilemiyoruz. Kacan baligin umuduyla 45dk kadar sahte ile at-cek'e devam ettik. Diger oltacilar istavrit almaya baslayinca biz de capariye donduk ve 19 tane istavrit aldik. Pek buyuk olduklarini soyleyemeyecegim. Dun bensiz giden arkadaslarim Hereke'deki stadin oradaki kayaliklardan denemisler, 1.5kg kadar kabul edilebilir boyutlarda istavrit almislar. Cuma aksami Kandiraya gidecegim, haftasonu oradayim nasipse. Seyrek'te olacagim ama diger sahillere de gidebilirim. Onerisi olan var mi?
Ağa herekede bu tren yolunun yanında gemilerin yanaştığı yer varya gebze istikametine doğru olan yer otarafta büyük balık vardır. üç gün önce herekeye gittik gezmeye bakındık denize kefal bile yoktu kıyıda ama dediğim yerde yada tersi istikamette koy çıkışında vardır büyük ihtimal tekne ile açılmak gerek

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Erdem kardeş merhaba,

Aramıza hoş geldin. Sabah 7'de çıkar öğlen 11 gibi döner, akşam 16:00 civarı çıkar 20:00 gibi döner. Marinadan içeri gir balıkçı teknelerini geçince mecburi sola dönüyosun. Orada balık malzemeleri satan ufak bir dükkan var. 10 metre ilerisinde sol tarafta görürsün Emin abiyi. Zaten kalabalıktır ;) Kişi başı 25 TL

egemenozbeyli

Aktif Üye
Adı
Egemen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar,
Ben geçtiğimiz 1 ay içerisinde Değirmendere 'de deneme yaptım. Tutabildiğim tek balık istavritti ve çok büyük olmadıkları içinde keyfi yarıda bırakmak durumunda kaldım. Daha yeni yeni başladığımdan tam olarak seraları bilmiyorum fakat önümüzdeki dönemde bayram tatilinide değerlendirip kerpe, kefken taraflarına gitmeyi düşünüyorum.

Belirlediğim noktalar ise,
1-Pembe Kayalıklar
upload_2017-8-14_16-51-39.png

2 - Pembe kayalıklardan 10 dakika mesafede bulunan başka bir yer
upload_2017-8-14_16-53-4.png

3 - Cebeci plajından sonra
upload_2017-8-14_16-54-8.png

4 - Kefken plajının istanbula yakın tarafında
upload_2017-8-14_16-55-19.png

Buraları denemeyi düşünüyorum.
Buralar hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi ?

Şimdiden teşekkürler.

fishbone_team

Aktif Üye
Adı
Engin
selam, bu resimdeki yerler hakkında pek bilgim yok ama degirmendere güzel mırmır ve levrek yapar diye duymustum. özellikle mırmır için bu aralar aksam vakitleri denemelisiniz.

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bahsettigin yerlerde özellikle pembe kayalar da istavrit iskorpit eşkina çinekop lüfer yakalama sansın var tabii zamanına denk gelirsen diğer fotolardaki yerlede özellikle Cebeci plajından sonraki bölge sığ dir su ustu sahte ile levrek sansın var bana göre birde orman yolundan bir süre yürürsen (ben en son gittiğimde araba ile gidilmeyecek gibiydi yol yürümeyede üşendik) Uzunkum denen bir sahil var normalde çok sakin biryerdir ama bayram tatilinde nasıl olur birşey diyemem orasıda sığ bir bölge su ustu sahteyle levrek deneyebilirsiniz Cebeci sahilli tamamıyla kumluktur sahilden yem ile kalkan deneyebilirsiniz

egemenozbeyli

Aktif Üye
Adı
Egemen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bahsettigin yerlerde özellikle pembe kayalar da istavrit iskorpit eşkina çinekop lüfer yakalama sansın var tabii zamanına denk gelirsen diğer fotolardaki yerlede özellikle Cebeci plajından sonraki bölge sığ dir su ustu sahte ile levrek sansın var bana göre birde orman yolundan bir süre yürürsen (ben en son gittiğimde araba ile gidilmeyecek gibiydi yol yürümeyede üşendik) Uzunkum denen bir sahil var normalde çok sakin biryerdir ama bayram tatilinde nasıl olur birşey diyemem orasıda sığ bir bölge su ustu sahteyle levrek deneyebilirsiniz Cebeci sahilli tamamıyla kumluktur sahilden yem ile kalkan deneyebilirsiniz
Pembe kayalıklar bana çok ilgi çekici geliyor balık için uzunkum dediğiniz yeri tam bilmiyorum ama gitmişken oraları baya bi dolaşmayı planlıyorum en azından balık olmasada yerleri beğenip sonrasında denemeler yapmayıda düşünüyorum.

Ycilingir

Yeni Üye
Adı
Yasin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle herkese selamlar. Araniza yeni katildim.derince tarafinda oturuyorum. Istavrit icin yarimca sahilinin son kismi iyi av veriyor.aksam suyu at cek hareketli. Gece 11 gibi kesiyor balik 01 gibi devam ediyor yemli iri istavrit verir. Yeterki dalgali olmasin. Bu aksam hereke kale yanindan 7 adet izmarit aldim. Yaklaşık 1 kiloya yakinda istavrit. Tabiki yemli çalıştı. Gece eskinaya cikan arkadaslarim bu ara durgun olduğunu söylüyor. Ayrica ipek takimla zargana alan arkadaslar oldu. Bu taraflarda son durum böyle..