royaltr
Yeni Üye
- Adı
- Fatih C.
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Gunaydin millet. Bu basligin daha canli olmasini saglayabilirsek iyi olur diye dusunuyorum. Gectigimiz cuma gunu 3 kisi hereke / sirinyali arasinda 18:00'den 20:45'e kadar denedik. Yeni bir sahtem vardi, takimlari hazirlarken kimsede istavrit gorunmuyordu. Madem istavrit yok, bosuna surf ile capari atip kendimi yoracagima yeni sahtemi denemeyi tercih ettim. Su cok cok temizdi, hemen hemen dizime kadar suya girdim ve at-cek'e basladim. Ayni sekilde yanimdaki arkadaslarimdan biri de yeni kamis ve yeni sahtesini deniyordu. Kiyiya yaklasik 10/15 metre kala sahte temiz suda gorunur oluyordu ve aksiyonlu gelisi bos capariyi toplamaktan cok daha keyifliydi. Bu sirada arkadasim tam sahteyi sudan cikarmak uzereyken 25/30cm kadar bir baligin sahteyi takip ettigini fark etti, panikle sahteyi cekti ve balik kacti. Ne oldugunu bilemiyoruz. Kacan baligin umuduyla 45dk kadar sahte ile at-cek'e devam ettik. Diger oltacilar istavrit almaya baslayinca biz de capariye donduk ve 19 tane istavrit aldik. Pek buyuk olduklarini soyleyemeyecegim. Dun bensiz giden arkadaslarim Hereke'deki stadin oradaki kayaliklardan denemisler, 1.5kg kadar kabul edilebilir boyutlarda istavrit almislar. Cuma aksami Kandiraya gidecegim, haftasonu oradayim nasipse. Seyrek'te olacagim ama diger sahillere de gidebilirim. Onerisi olan var mi?
Ekli dosyalar
-
50.6 KB Görüntüleme: 896