Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

metalurjist41

Yeni Üye
Adı
Emrah
Arkadaşlar merhaba.Aranıza bende yeni katıldım.Her zaman tatlı su avında koşan biriyimdir.Ara sıra da bu sene olduğu gibi tekneyle istavrit.Deniz hakkında bilgim yok.Ama bu sene sizden aldığım bilgilerle mırmır,karagöz avı yapmak niyetindeyim.Herkese bol avlar.
Saygılar.

Murat Kayadelen

Aktif Üye
Adı
Murat Kayadelen
Emrah hoş geldin, sefalar getirdin. Görüşmeyeli uzun zaman oldu, eğer kıyıdan avlanmayı planlarsan haberleşelim kardeşim. ( deniz abinin güzel karagöz meraları vardır, haberin olsun ;) )

metalurjist41

Yeni Üye
Adı
Emrah
Hoş bulduk Murat abi.Görüşmeyeli gerçekten uzun zaman oldu.Kardeşimle muhappet ederken 'abi sürekli tatlı sudasın,körfeze gidelim tuzlu su da görmek lazım dedi.'Bende anlamıyorumki oğlum ben denizde avlanmaktan dedim ama uygun bir zaman şansımızı deneyelim dedim.'Yakın bir zamanda sizlerinde olduğu beraber bir av yapmak isterim abi.Mera,yem,takım paylaşımı da isterim ama :) Bana kalırsa marinadan spinle turna-perch yakalamaya kalkarım :). Havalara yakında soğur, denizde sanırım yakında balıkta yapmaya başlar.

evren28_fb

Yeni Üye
Adı
evren güneş
arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım.yarın itibariyle kefkende olucam.nerde hangi balığı alabilirim bilgisi olan varsa sevinirim.benden de bir bilgi gelsin.gece darıca aslan çimentonun oradan güzel istarvit çıkıyor yemli yemsiz hiç farketmiyor.herkese rastgele

drasty41

Daimi Üye
Adı
Recep Gölcü
arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım.yarın itibariyle kefkende olucam.nerde hangi balığı alabilirim bilgisi olan varsa sevinirim.benden de bir bilgi gelsin.gece darıca aslan çimentonun oradan güzel istarvit çıkıyor yemli yemsiz hiç farketmiyor.herkese rastgele
evrencim, önce tanışma bölümünde kendini bi tanıt, imza ayarlarını yap, hitapta kusur etmiyelim, hoş geldin :)

bilall

Yeni Üye
Adı
bilal
arkadaşlar az önce giriş yaptım nasip olursa sıklıkla size katılmak istiyorum..

drasty41

Daimi Üye
Adı
Recep Gölcü

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Minokop Mırmır Sargoz başlıyor :)