Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli Organisazyonundan Canlı Yayin

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Bende çok memnun kaldım.İstanbul,dan ve bursa çevre illerden gelen Başta Hamdi abi,ve kardeşi ve oğlu çağtay ve Hunter Mustafa abi,Selahhatin kardeşim ve Caner kardeşim İzmirden Salih abi,Yahya abi,,Deniz abi,Arif kardeşim,Adem abi ve ekibi Ahmet kardeşim,Cem arkadaşım,Bütün katılan arkadaşlara ve abilerimize,ve katılamayan gönlü bilzerle olan tüm herkese canı gönülden saygı ve sevgilerimle.sağolun.çok güzel bir org oldu.muhabbet ve sohpet çok güzeldi.mangallar eşliğinde içeceklerimizle harika bir akşam oldu.bilgi paylaşımşları ve av maceraları ile anlatım oldu.herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bende çok memnun kaldım.İstanbul,dan ve bursa çevre illerden gelen Başta Hamdi abi,ve kardeşi ve oğlu çağtay ve Hunter Mustafa abi,Selahhatin kardeşim ve Caner kardeşim İzmirden Salih abi,Yahya abi,,Deniz abi,Adem abi ve ekibi Ahmet kardeşim,Cem arkadaşım,Bütün katılan arkadaşlara ve abilerimize,ve katılamayan gönlü bilzerle olan tüm herkese canı gönülden saygı ve sevgilerimle.sağolun.çok güzel bir org oldu.muhabbet ve sohpet çok güzeldi.mangallar eşliğinde içeceklerimizle harika bir akşam oldu.bilgi paylaşımşları ve av maceraları ile anlatım oldu.herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Abi kusura bakma akşam seni görmeden gittim telefon geldi