Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kofanaya Kaldığım Yerden Devam

zafdem

Üye
Adı
zafer demirtaş
Kofana avının videoları ayrı bir güzel, sizden de bekliyoruz...

spindoctor

Aktif Üye
Adı
Ali Üzer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Doktor sana bir GoPro kamera yakışır.
Abi Hero 2 vardı zaten ama onu da sattım geçenlerde hero3+ alırım diye bu ara sahteye çok yatırım yapmışım toparlayamadım kendimi fena açıldım. Ama ilk fırsatta gopro hero3+ olacak inşallah...

Berke Öztürkmen

Daimi Üye
Adı
BERKE ÖZTÜRKMEN
Abi Hero 2 vardı zaten ama onu da sattım geçenlerde hero3+ alırım diye bu ara sahteye çok yatırım yapmışım toparlayamadım kendimi fena açıldım. Ama ilk fırsatta gopro hero3+ olacak inşallah...
Şu mobil kameralarda görüntüde balıkgözü durumu var. Videolarda izlerken bakıyorum görüntünün kenarları yuvarlanıyor. Adan kamışı normal çekerken balık gözü görüntü nedeni ile sanki balık varmış gibi kamış eğik görünüyor :) Çok kötü. Bu ya bir özellik yada yeni çıkanlarda onu giderdiler öyle birşey okumuştum bir yerde.
Sen acilen bir kamera al :) Ben almanı istiyorum :):):)

spindoctor

Aktif Üye
Adı
Ali Üzer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şu mobil kameralarda görüntüde balıkgözü durumu var. Videolarda izlerken bakıyorum görüntünün kenarları yuvarlanıyor. Adan kamışı normal çekerken balık gözü görüntü nedeni ile sanki balık varmış gibi kamış eğik görünüyor :) Çok kötü. Bu ya bir özellik yada yeni çıkanlarda onu giderdiler öyle birşey okumuştum bir yerde.
Sen acilen bir kamera al :) Ben almanı istiyorum :):):)
Destekler için bir yazdım hesabı açtırayım desteklerinizi esirgemeyin artık :D
Alacağim abi de az biraz zaman lazım levrek sezonuna yetiştiririm inşallah güzel levrek videoları gelebilir.