Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi Hero 2 vardı zaten ama onu da sattım geçenlerde hero3+ alırım diye bu ara sahteye çok yatırım yapmışım toparlayamadım kendimi fena açıldım. Ama ilk fırsatta gopro hero3+ olacak inşallah...Doktor sana bir GoPro kamera yakışır.
Şu mobil kameralarda görüntüde balıkgözü durumu var. Videolarda izlerken bakıyorum görüntünün kenarları yuvarlanıyor. Adan kamışı normal çekerken balık gözü görüntü nedeni ile sanki balık varmış gibi kamış eğik görünüyorAbi Hero 2 vardı zaten ama onu da sattım geçenlerde hero3+ alırım diye bu ara sahteye çok yatırım yapmışım toparlayamadım kendimi fena açıldım. Ama ilk fırsatta gopro hero3+ olacak inşallah...
Destekler için bir yazdım hesabı açtırayım desteklerinizi esirgemeyin artıkŞu mobil kameralarda görüntüde balıkgözü durumu var. Videolarda izlerken bakıyorum görüntünün kenarları yuvarlanıyor. Adan kamışı normal çekerken balık gözü görüntü nedeni ile sanki balık varmış gibi kamış eğik görünüyorÇok kötü. Bu ya bir özellik yada yeni çıkanlarda onu giderdiler öyle birşey okumuştum bir yerde.
Sen acilen bir kamera alBen almanı istiyorum
![]()