Kokulu Yem Çalışmalarımıza Katılmak Istermisiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alminaro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen sene Nisan ayında almıştım ve hala kullanıyorum bu sıvıyı. Berkley sandwom slikonlarımı arada açıp kontrol ediyorum. Kutu içerisinde herhangi bir hava almadan dolayı kuruma varsa spreyden sıkıp yarım saat kadar bekletiyorum. Kuruyan slikonlar yumuşuyor ve ilk aldığımız gibi oluyor.
Bu spreyi tavuk göğsünde de denemiştim. Spreyi parçalanmış tavuk göğsüne sıkıp 1 gün kadar hava almayacak şekilde bekletip çok güzel avlar çıkarmıştım.

Merhaba. Sizce isome marka kuruyan silikonlarda bir geri dönüş olurmu?

Merhaba. Sizce isome marka kuruyan silikonlarda bir geri dönüş olurmu?
Güray Abi sorunun cevabı olmaz. Ancak Ecogear'ın kendi ürünleri (isome marukyu gibi) için sıvısı var onu kullanırsanız kuruyp taş gibi olmadıysa düzelir silikon. Berkley sıvısının İsomede olmamasının sebebi ise ürün farklılığı. Aslında bize göre ikisi de silikon ancak silikonların sıvısı birbirinden tamamıyla farklı ve karıştırıldığında geri dönüşü olmayan hasarlar verir silikonunuza. Mesela İsome Marukyu silikonlarını Berkley sıvılarının içine atarsanız kararır ve hatta eriyebilir. Çok da pis bir koku çıkar. Aynı mantıkla Berkley Gulp silikonlarını İsome Marukyu ile aynı kutuda muhafaza ettiğinizde de aynı şey olur.
Özetle: Berkley sıvısına Berkley ürünleri (Gulp silikonlar mesela) --- Ecogear sıvısına Ecogear ürünleri (İsome Marukyu gibi)

Güray Abi sorunun cevabı olmaz. Ancak Ecogear'ın kendi ürünleri (isome marukyu gibi) için sıvısı var onu kullanırsanız kuruyp taş gibi olmadıysa düzelir silikon. Berkley sıvısının İsomede olmamasının sebebi ise ürün farklılığı. Aslında bize göre ikisi de silikon ancak silikonların sıvısı birbirinden tamamıyla farklı ve karıştırıldığında geri dönüşü olmayan hasarlar verir silikonunuza. Mesela İsome Marukyu silikonlarını Berkley sıvılarının içine atarsanız kararır ve hatta eriyebilir. Çok da pis bir koku çıkar. Aynı mantıkla Berkley Gulp silikonlarını İsome Marukyu ile aynı kutuda muhafaza ettiğinizde de aynı şey olur.
Özetle: Berkley sıvısına Berkley ürünleri (Gulp silikonlar mesela) --- Ecogear sıvısına Ecogear ürünleri (İsome Marukyu gibi)
Anlaşılmıştır Mehmet hocam 🙂 ozaman gözler mevcut konudaki gelişmeler. Tesekkür ederim ilgin için

Back