Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kokulu Yemlerin Saklama Kabı

zayta

Üye
Adı
selman
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba hobidaşlar,ben lrf ye yeni başlangıç yapan bir kardeşinizim,forumlarda gezdim bulamadım.İSOME,BERKLEY tarzı kokulu yemlerin paketlerinde sıvılar oluyor bunları ava götürüken hepisni almak zorunda değiliz ,ben takımları aldığım yerden kutu sordum bana 1 milyoncularda satılan ama japon malı olduğu söylendi 1 kap önerdi fiyatı 20 tl ,sorum şu illa onu mu almalıyız benzerini 1 milyoncudan alsak olur mu,bir de değişik marka kokulu yemleri aynı kapta mı yoksa ayrı kaplarda mı saklayalım,

Charlie

Yeni Üye
Adı
Çağrı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhaba hobidaşlar,ben lrf ye yeni başlangıç yapan bir kardeşinizim,forumlarda gezdim bulamadım.İSOME,BERKLEY tarzı kokulu yemlerin paketlerinde sıvılar oluyor bunları ava götürüken hepisni almak zorunda değiliz ,ben takımları aldığım yerden kutu sordum bana 1 milyoncularda satılan ama japon malı olduğu söylendi 1 kap önerdi fiyatı 20 tl ,sorum şu illa onu mu almalıyız benzerini 1 milyoncudan alsak olur mu,bir de değişik marka kokulu yemleri aynı kapta mı yoksa ayrı kaplarda mı saklayalım,
Ben kavanoz'a koyanları gördüm illa belli bir kutusu yok ama ayrı marka ve ayrı kokusu olan yemleri farklı kutulara koyman gerekli

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Selman abi merhaba , sen LRF seti alırken ben de mağazadaydım. abi milyoncudan aldığın kaba koy ama kap ters dönmesin hafifte olsa sızdırıyor çünkü. mağazadaki kaplarda sızdırma olmuyor. bir de sakın ola jighedi silikonların içine koyma silikonları küflendirir. birde mümkün olduğunca farklı renkleri aynı kaba koyma, gerçi isomelerde renk geçmesi olmuyor ama berkley gulp alırsan renkleri birbirine geçiyor farklı renk olunca. kavanoza özellikle metal kapaklı kavanoza koymanı tavsiye etmem. sızdırdığı oluyor ayrıca kapağı çürütüyor kırılma riski de var. en küçüklerinden sızdırmaz kapları kullanabilirsin.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
başıma gelmiş bir olay jighead ile silikonları yanlışlıkla aynı kapta unutmuşum. bütün silikonlar küflendi ve bozuldu. jighead de oksitlendi. jighead için özel kutular mevcud bence her LRF cinin çantasında olmalı.
ben daichi seiko kullanıyorum memnunum;
upload_2018-4-2_16-6-1.png
upload_2018-4-2_16-7-22.png

upload_2018-4-2_16-5-32.png

zayta

Üye
Adı
selman
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selman abi merhaba , sen LRF seti alırken ben de mağazadaydım. abi milyoncudan aldığın kaba koy ama kap ters dönmesin hafifte olsa sızdırıyor çünkü. mağazadaki kaplarda sızdırma olmuyor. bir de sakın ola jighedi silikonların içine koyma silikonları küflendirir. birde mümkün olduğunca farklı renkleri aynı kaba koyma, gerçi isomelerde renk geçmesi olmuyor ama berkley gulp alırsan renkleri birbirine geçiyor farklı renk olunca. kavanoza özellikle metal kapaklı kavanoza koymanı tavsiye etmem. sızdırdığı oluyor ayrıca kapağı çürütüyor kırılma riski de var. en küçüklerinden sızdırmaz kapları kullanabilirsin.
engin sen misin kardeşim merhaba ,şapka ile tanıyamadım şöyle bir şey buldum ne dersin olur mu? Hobby Life Plastik 400ml iki bölmeli sızdırmaz saklama kabı

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER

zayta

Üye
Adı
selman
Kan Grubu
O Rh Pozitif
teşekkür ederim kardeşim

karga