Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Komple takım

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Ben yurtdışında yaşıyorum.burada orijinal ürün olur kesinlikle.bütçe tabiki önemli ama ben memnun kalacağım birşey olsun istiyorum.dediğin gibi ikisinede bakıp öyle karar versem daha iyi olucak sanırım..fiyat olarakta burası ile Türkiye arasındada gözle görülür bir fark var zaten. Birde paylaştığım ip misina için yorumun nedir?sence o makinaya ve kamışa uygunmudur?
Ben seni Türkiyede yaşıyosun sanmıştım. Madem yurt dışında yaşıyorsun Saragosa al tabi ki. İp olarak Gosen 1.5Pe öneririm.

Kontel35

Yeni Üye
Adı
Harun timur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben seni Türkiyede yaşıyosun sanmıştım. Madem yurt dışında yaşıyorsun Saragosa al tabi ki. İp olarak Gosen 1.5Pe öneririm.
Bütün tavsiye,bilgi ve özellikle ilgin için çok teşekkür ederim erdem.bu 3 lü kombinasyonu yapacağım..

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Bütün tavsiye,bilgi ve özellikle ilgin için çok teşekkür ederim erdem.bu 3 lü kombinasyonu yapacağım..
Şimdiden hayırlı olsun. Sinarit avı yapacaksan Tai Rubber tavsiye ederim. Ekipmanın müsait olacaktır bu av stiline de.

Kontel35

Yeni Üye
Adı
Harun timur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şimdiden hayırlı olsun. Sinarit avı yapacaksan Tai Rubber tavsiye ederim. Ekipmanın müsait olacaktır bu av stiline de.
Teşekkürler.valla ben canlı yemle avlanmayı daha çok sevsemde yinede sahtelerde ilgimi çektikçe alıp kendimce Türkiye için hazırlıyorum.çok profesyonelce olmasada ilgini çekeni alıyorum.inşallah nasiplenirim bunlarla.IMG_2634.jpegIMG_2635.jpegIMG_2636.jpegIMG_2637.jpeg

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Teşekkürler.valla ben canlı yemle avlanmayı daha çok sevsemde yinede sahtelerde ilgimi çektikçe alıp kendimce Türkiye için hazırlıyorum.çok profesyonelce olmasada ilgini çekeni alıyorum.inşallah nasiplenirim bunlarla.Ekli dosyayı görüntüle 123921Ekli dosyayı görüntüle 123920Ekli dosyayı görüntüle 123919Ekli dosyayı görüntüle 123918

Gayet güzel ekipmanlar. E tabi canlı yem ile avlanmak çok da iyi. Güzel bir sübye veya kalamar takıp avlanmak şansını daha çok arttırıyo.

Kontel35

Yeni Üye
Adı
Harun timur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gayet güzel ekipmanlar. E tabi canlı yem ile avlanmak çok da iyi. Güzel bir sübye veya kalamar takıp avlanmak şansını daha çok arttırıyo.
Bu söylediğin kamışla hem canlı yemle hemde jig yapma şansım varmı? Jiglerim olsada jig bilgim pek yok😄

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Bu söylediğin kamışla hem canlı yemle hemde jig yapma şansım varmı? Jiglerim olsada jig bilgim pek yok😄
Major Craft Crostage CRXJ-B702MHTR/DTR 213cm Max200gr Tai Rubber Kamışı ile 200 grama kadar ağırlıktaki jig, tai rubber, canlı yem kullanabilirsin. Zaten meranda kullanacağın maksimum ağırlık jig için 80 gramı geçmez.

Kontel35

Yeni Üye
Adı
Harun timur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Major Craft Crostage CRXJ-B702MHTR/DTR 213cm Max200gr Tai Rubber Kamışı ile 200 grama kadar ağırlıktaki jig, tai rubber, canlı yem kullanabilirsin. Zaten meranda kullanacağın maksimum ağırlık jig için 80 gramı geçmez.
Anladığım kadarıyla kamışın max sahte,kurşun ağırlığı 200 gr.bunu doğru anladım sanırım? Anlamadığım son yazdığın jig için 80 gr geçmez oldu.çok hakim olmadığım için anlamadım sanırım.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Anladığım kadarıyla kamışın max sahte,kurşun ağırlığı 200 gr.bunu doğru anladım sanırım? Anlamadığım son yazdığın jig için 80 gr geçmez oldu.çok hakim olmadığım için anlamadım sanırım.
yani avlanacağın merada o kadar fazla ağırlık kullanman gerekmeyecek. 80 grama kadar olan ağırlıklar işini görür. Kamış 200 grama kadar destekliyo diye çok ağır sahteler kullanmak zorunda değilsin.

Kontel35

Yeni Üye
Adı
Harun timur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yani avlanacağın merada o kadar fazla ağırlık kullanman gerekmeyecek. 80 grama kadar olan ağırlıklar işini görür. Kamış 200 grama kadar destekliyo diye çok ağır sahteler kullanmak zorunda değilsin.
Şimdi çok net anladım? Bu arada fotodakileri aliexpreşten aldım.normalde herşeyi oradan almam.mesela olta kamış asla almam.ama sahtelerin iş yapmaz olma ihtimali yoktur değilmi?