Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KONU AÇMADAN ÖNCE LÜTFEN OKUYUNUZ !!! Sıcak Fırsatlar Konuları İçin Yeni Uygulama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Koç

Daimi Üye
İşin kısası benim şahsi fikrimce; Arkadaş bu forumun nimetlerinden faydalanacaksan şayet katılımda bulunacaksın..
Babamın oğluda olsa, çok samimi arkadasımda olsa elindeki malzemeyi satmak isteyince foruma bişeyler yazması onu da zaruri olarak yazması hiç hoş değil kimsenin..
Bana kalsa yine katılıma bakarım sadece mesajlarada değil açtıgı konuyla foruma aktif olarak online olmasına kadar bakarım..
Burası ticarethane değil..
Sen kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacaksın. okuyacaksın, öğreneceksin, eğleneceksin..
O av raporlarının o teknik bilgi paylaşımlarının tadını, emeğini sonuna kadar sömüreceksin..
bir teşekkürü çok göreceksin adam sende diyeceksin.. yazmayacaksın.. katılmayacaksın kenardan avlak profili cıkartıp mera çalacaksın..
Yok öyle..
Malzeme satmaya gelincede ee neden ben yazamıyom..
Bırak yaaaa..!!!!

Adı
Onur Özben
İşin kısası benim şahsi fikrimce; Arkadaş bu forumun nimetlerinden faydalanacaksan şayet katılımda bulunacaksın..
Babamın oğluda olsa, çok samimi arkadasımda olsa elindeki malzemeyi satmak isteyince foruma bişeyler yazması onu da zaruri olarak yazması hiç hoş değil kimsenin..
Bana kalsa yine katılıma bakarım sadece mesajlarada değil açtıgı konuyla foruma aktif olarak online olmasına kadar bakarım..
Sen kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacaksın. okuyacaksın, öğreneceksin, eğleneceksin..
O av raporlarının o teknik bilgi paylaşımlarının tadını, emeğini sonuna kadar sömüreceksin..
bir teşekkürü çok göreceksin adam sende diyeceksin.. yazmayacaksın.. katılmayacaksın kenardan avlak profili cıkartıp mera çalacaksın..
Yok öyle..
Bırak yaaaa..!!!!

Neden olaya tek taraflı bakıyorsunuz.
Ben mesaj sayımın azlığından dolayı almak istediğim bazı malzemeleri alamadım.
Özel mesaj falan derken, bende önce başkası aldı.
Hiç malzeme satmayada çalışmadım.
Ayrıca bazı satılık malzemelerde, almayı düşünenlere, ürün ile ilgili bilgi vermeye çalıştığımda da başarılı olamadım.
Herkes sizin arkadaşınız gibi 100 tane eski konuyu hortlatıp, tebrik yağdırsa dahamı hoş olacak.
Kaldıki sizden de eski üyeyim,eski balıksevdam a da üyeydim, orada paylaşımlarım oluyordu.
Burada hiç av raporu açmadım diye neden 2. sınıf adam muamelesi yapılsın.
Herkesi aynı kefeye koymamak lazım, gördüğünüz üzere sizin arkadaşınızda, bu hata sebebiyle açtığı ilk konuda bayağı bir hırpalandı!!!

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yok öyle..
Bırak yaaaa..!!!!

Ne yaptın hocam sen...:) bir anda bizi "sömürücü, avlak hırsızı, malzeme satmaya çalışan tüccar" yapmışsın. Anlıyorum ki bilgisayar başında yazı yazarken insan bunun karşısındaki insana söylenmiş bir söz olduğunu pek fark edemiyor. Yurıda belirttiğin gibi insanlar var mıdır? elbette vardır fakat sen yine he herkezi aynı çuvala doldurup yuvarlamasaydın:)

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Ayrıca bazı satılık malzemelerde, almayı düşünenlere, ürün ile ilgili bilgi vermeye çalıştığımda da başarılı olamadım.
Herkes sizin arkadaşınız gibi 100 tane eski konuyu hortlatıp, tebrik yağdırsa dahamı hoş olacak.
Kaldıki sizden de eski üyeyim,eski balıksevdam a da üyeydim, orada paylaşımlarım oluyordu.
Herkesi aynı kefeye koymamak lazım, gördüğünüz üzere sizin arkadaşınızda, bu hata sebebiyle açtığı ilk konuda bayağı bir hırpalandı!!!
Ne yaptın hocam sen...:) bir anda bizi "sömürücü, avlak hırsızı, malzeme satmaya çalışan tüccar" yapmışsın. Anlıyorum ki bilgisayar başında yazı yazarken insan bunun karşısındaki insana söylenmiş bir söz olduğunu pek fark edemiyor. Yurıda belirttiğin gibi insanlar var mıdır? elbette vardır fakat sen yine he herkezi aynı çuvala doldurup yuvarlamasaydın:)
Sevgili Onur,Sevgili Ahmet,

Bu durum sürekli suistimallere maruz kalmış bir konu,gerçekden çok can sıktığı zamanlar oldu,sürekli bunun mücadelesi verildi,hatta bu başlık kaldırılması bile düşünüldü.

Sevgili Fatih anlaşılan birileri kızdırmış ve az damarına basılmış bir anda yazmıştır kesin bu yazıyı. :D yoksa sevdiğimiz bir arkadaşımız,sap ile samanı birbirinden ayırabilecek bir arkadaşımızdır.

Sadece konu bir çok durumlar karşısında çok can sıktığı durumlar yaratmış,buna istinaden Fatih'de samimi duygularını kaleme dökmeye çalışmış,ha bazı durumlar hassasiyet gerektirir oda ayrı bir durum,bence sevgili Fatih de bir şeyler ekleyecektir yazılanlara. :)
Selamlar.

Dejavu

Aktif Üye
Adı
volkan kapar
Vallahi bende burdan kendime 2 ürün aldım. Biri antares biriside Albrid CI4 şimdi ben açıkcası ürün almakta zorlanmadım fakat nexave takımımı satmak istediğimde satamamıştım mesaj sayım yeterli olmadığı için ve burada bir tezat durum vardı, fakat bu uygulama ile kalkmış oldu.
Velhasıl, bence güzel bir uygulama. Gerçi iyiki o zamanlar açtığım konu silindi çünkü takımımı satmaktan vazgeçtim :)

Fatih Koç

Daimi Üye
Dostum zaten 2. el malzeme satışında aslolan özel mesajdır.. İlk başta oraya bakar satıcı ki kim ciddi alıcıysa zaten özelden meramını güzelce anlatır adres bilgilerini telefonunu verir bitti gitti..

Arkadaşımın yaptığının doğru olduğunu kim söyledi sorabilir miyim size..??
En azından ben söylemedim hatta kendisinede özel mesaj yoluyla yaptığının bir flood oldugunu ve forumlarda bu şekilde forumu kilitleyenlerin banlandıgınıda bir değil birkaç kez söyledim.. Sorabilirsiniz kendisine..
Asıl mesele şu; Neden insanlar 3-5 kelam etmekten kaçınıyor. Burası ne..? siz eski siteyede üyeymişsiniz çok iyi bilirsiniz.. Burası paylaşım forumu adı üstünde paylaşıcak herkes bildiğini bilmediğini..
Öğrendiğini ya da öğretmek istediğini..
Biz buna kısaca katılım diyoruz.. Kimileride kenardan seyretmek..
Düşünsene bi arkadas grubunda adını bile kimseye söylemeyen hiç bir sohbete katılmayan kenarda sadece olan biteni izleyen birinin konuşan sohbet eden, tartışan, soran en azından bir teşekkür edebilen diğerleriyle aynı kefede olmaması kadar doğal bişey olabilir mi..?
Yukarıdaki yazımda ne diyorsam her kelimesinin arkasındayım..
Burası ne bit pazarı nede mezattır..
Hiç birşeye yazmasa sadece faydalı buldugu ve işine yarayacak tekniklerin oldugu konulara bile bir kısacık teşekkürle bile sağlanabilir bu katılım..
Aslında zor değil.. Ama zor olanı seçiyorsunuz..
Ben etliye sütlüye karışmam kenardan sadece okurum ee sonra hesabıma uyan 2. el bir ürün oldugundada herkesle aynı hakkı isterim..
Beyler bu siteler sayesinde kurulmuş dostluklar arkadaslıklar var.. Olay ucuza birşeyler almak ya da bişeyleri tez elden elden çıkarmak değil..
Ben bişey satacak olsam önce tanıdıklarıma lafladıklarıma sohbet etiklerime satarım..
şansınız herkesle aynı olsa ne olmasa ne..

Av raporu meselesini nereden çıkardın onuda anlamış değilim ayrıca..

Fatih Koç

Daimi Üye
Ahmet Bey olurmu hiç öyle şey..
Sizde biliyorsunuz lafınmın nereye ve kimlere oldugunu..

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Fatih arkadaşımızın söylediğini çok iyi anladım.

Kısaca demek istediği; okumayı seviyorsunuzdur. Ama en azından okuyacak yazıları yazan arkadaşlara bir teşekkür ve tebrik yazılmasını çok görmeyin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...