Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Korkusuz Balıkçılar.. Tekneden Orkinos Avı...

yolcu79

Yeni Üye
Adı
Hasan KAHRAMAN
muhteşem bir av olmuş okurken bile heycan duydum teşekkürler

roy

Aktif Üye
gerçi tebrik mesajlarinin birinde deginilmis ama fotograflari görünce nat geo'daki korkusuz balikcilar programi geldi gözümün önüne. hedef baliga nokta atis ekipman ile yapilan bu avinizi tebrik ederim. bu tip baliklari tekrardan sularimizda görmek sevindirici. mücadelenin zorlugu fotograflara yansimis.

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
gerçi tebrik mesajlarinin birinde deginilmis ama fotograflari görünce nat geo'daki korkusuz balikcilar programi geldi gözümün önüne. hedef baliga nokta atis ekipman ile yapilan bu avinizi tebrik ederim. bu tip baliklari tekrardan sularimizda görmek sevindirici. mücadelenin zorlugu fotograflara yansimis.
Ama ve maalesef sevgili Roy bu sene bu avlar çok deşifre olunca,profesyoneller derhal harekete geçmiş,takriben 5 senedir yasak olan yüzen ağlarla, kılıç ve orkinos avı tekrar serbest hale getiirilmiş ve yüzlerce tekne tekrar bu balıkların peşine serbestce düşmüş(D sınıfı tekneler,trol yada gırgır değil 12 ay 24 metreye kadar olan profesyonel tekneler)hergün limanlara yüzlerce kılıç ve orkinos getirlir olmuştur..
Seneye bu bolluk asla olmayacaktır.

Sevgiler

addemarch

Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Nice güzel avlara. Kısmetiniz bol olsun

Seddülbahir

Aktif Üye
Adı
Serdar Altınbilek
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kardeşim,

Tebrik ederim, darısı bizim de başımıza diyelim ;)

suavi_kayahan

Yeni Üye
Adı
suavi kayahan
Amatör ruhun zirvesinde bir av, heyecan ve mutluluk fotoğraflara güzel yansımış, heyacanlı ve akıcı hikayenizde tam tadında, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler, rastgele...

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Muhteşem bir günce,av da muhteşem.
Fakat balıkçılara söyleyin korksunlar.
Korkusuz balıkçı olmaz.
Hep korksunlar denizden.

MhsN35

Aktif Üye
Adı
Mahsun Erden
Abi öyle bi anlatım olmuş ki sanki ben tutmuşum gibi hissettim bi anda :) helal olsun valla çok güzel av olmuş ben şöyle 1 kiloluk herhangi bişey yakalayıp denizden çıkarsam havalara uçucam :)

iPhone Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Hamdi abi senin adına çok sevindim.super bir av macerası olmuş. Tebrik ediyorum.daha büyükleri rastgelsin.