Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizde böylelikle birilerine faydalı olarak amacımıza ulaşmış olduk,ilginiz için ben teşekkür ederim.Köstek bağlama probleminide böylelikle çözümlemiş olduk ellerine sağlık eksik olma.
Birinci mi patladı ikinci mi ?Hayatım boyunca en fazla kullandığım düğüm dür gerçekten de çok pratiktir nevarki 50 gr la bile çok patladı elimde bir daha da kullanmadım..
s.a valla burak benim alt sınır 7 kg. Tabi tatlı suda.2. Video çok mantıklı geldi bana. o açıdan sordum düğümler benzese de ben de evde test ediyorum 6 kg çekeri yakaladığım da takım tamamdırgenelde 9 10 kg çekerli misinalarla yapıyorum takımları 5 kg de çok patlattım 6 kg da patlamadiysa bitmiştir benim için
![]()
FC misinalarla 7 kg mi göremiyorum ben ya 40 mm de belki olur.s.a valla burak benim alt sınır 7 kg. Tabi tatlı suda.
valla burak kanaatimi söyliyim eğer zaten hedef balığın 6 kg üstüyse takımı FC misina dan yapmak çok anlamlı olmayacaktır zaten, yok 6 kg civarıysa o inceliği öyle çok aratmayacak iş görecek bir sürü mono var, ben FC takıma mesafeli duranlardanımFC misinalarla 7 kg mi göremiyorum ben ya 40 mm de belki olur.
Eğer kösteksiz kıstırma kurşunlu takım yaparsam 8.5 kg buluyorum
40 mm berkley vanish ile.
Üçlü fırdöndü kullandığımda ya da tekli fırdöndü kulkanıp gezer takım yaptığımda da aynısı oluyor. Ama köstekli takım yapınca bu direk 6 kg ye kadar düşüyor. Ana beden üzerine yapılan köstek bağı takımı her türlü zayiflatiyor bence
35 mm Awà Shima mono ile 12-13 kg yi görüyorum. Köstekli planlarında 10 kg yi görüyorum. Ama bulamadım FC misina o kadar dayanan![]()
Hedef baliklara gelince tatlı suda neyle karsilacagimi hiç belli olmuyor sen sudak avına gidiyorsun ben yemlik balık kullanıyorum oradan çıkıyor 7 8 kg bir sazan asılıyor da asılıyor.valla burak kanaatimi söyliyim eğer zaten hedef balığın 6 kg üstüyse takımı FC misina dan yapmak çok anlamlı olmayacaktır zaten, yok 6 kg civarıysa o inceliği öyle çok aratmayacak iş görecek bir sürü mono var, ben FC takıma mesafeli duranlardanım...