Hedef baliklara gelince tatlı suda neyle karsilacagimi hiç belli olmuyor sen sudak avına gidiyorsun ben yemlik balık kullanıyorum oradan çıkıyor 7 8 kg bir sazan asılıyor da asılıyor.
Şabut caner diye gidiyorum Fırat aynı şey ya sazan çıkıyor ya yayın atlıyor uğraş dur

ister istemez tatlı su avcısı olarak çekerler benim için çok ince eleyip uğraştığım unsur oluyor.
Doğru ama inan FC nin bir çok avantajını gördüm özellikle köstekler de FC olması karışmaya karşı çok avantaj sağlıyor. Kullandığım FC ler de zaten Berkley Vanish Berkley Trilene ve yine Berkley Trielene Big game 51 mm 30 LB 71 mm 50 LB misinalar ayrıca Awà Shima İON power kaliteyi hissediyorsun. Takım suya girdiğinde aklında acaba karıştı mi dolaştı mi gibi en ufak bir hissiyatı olmuyor. Ayrıca bedenlerde de yine awa shima Floro x falan kullanıyorum çekeri dugum mukavemeti zaten çok iyi. Tavsiye ederim.
Ama köstek bağı ne yaparsam yapayım mutlu etmiyor beni

3 lü firdondülerle ya dà küçük fırdöndü kullanıp gezer takım yapmayı çok severim. Zaten Sudak Turna avlarımda kıstırma kursun kullanıyorum dolayısıyla karışma derdim pek yok bu sebeple mono tercih ediyorum.