Kripto Paralar Hakkında

Firstcoin ve coinspace adlı 2 sahtekar çakma şirket ile yollarım kesişti. Ali dinler adında hırsız mı hırsız, sahtekar mı sahtekar bir soytarı milleti dolandırıp ortadan kayboldu. Kripto paralar, geleceği belli olmayan ve çok riskli yatırım malzemesidir. kısa yoldan para kazanmak için birikiminizi asla yatırmayın. Tanıdığım yaklaşık 20 arkadaş, tanımadığım binlerce kişi var parası pul olan. Bu forumla alakası olmayan bir paylaşıma müsade eden moderatör abilerinde bir an önce müdahale etmesini rica ediyorum.

Hep amerikanın oyunu bunlar usta bitkoin falan hiç girmesin kimse bu işlere 🙂
balık da yok zaten olsada ben tutamıyorum

Avlayacağım 1 adet levreği bitcoinden gelecek paraya değişmem bile 🙂.

Kesinlikle bende kimsenin bu kripto para işe girmesini istemem ve tavsiye etmem. Ama geleceğin yapı taşlarından biri olan blockchain teknolojisini (bitcoin sisteminin alt yapısı sayılı) er yada geç hayatımızın bir parçası haline getirecekler bu kaçınılmaz, o yüzden en azından sadece bilgi sahibi olmalarını tavsiye ederim.

@atabari
Selamlar Mesajınız Çok kinayeli , dolandırıcılık sahtekarlık her sektörde var, Kripto paralar ve blockchain geleceği olan önemli bir teknoloji, her yatırım aracında risk vardır, biz türkler birşey duydukmu balıklama atlamaya bayılırız, konunun ilk başındaki mesajımı iyi okuyun lütfen .

@atabari
Selamlar Mesajınız Çok kinayeli , dolandırıcılık sahtekarlık her sektörde var, Kripto paralar ve blockchain geleceği olan önemli bir teknoloji, her yatırım aracında risk vardır, biz türkler birşey duydukmu balıklama atlamaya bayılırız, konunun ilk başındaki mesajımı iyi okuyun lütfen .
Ben kripto paralara bakış açısından ziyade balıksevdam forumunda kripto paranın ne işi var kısmı ile ilgileniyorum. Yorumum sizinkini destekler mahiyette ve kinaye yok. Kripto para uzmanı değilim fakat bu yorumların altına bu işle ilgilenen ve arkadaşları dolandırmaya müsait tipler %100 türeyeceklerdir. Bu sebeple bence balıksevdamı kirletmenin bir anlamı yok.

@atabari Üstdadım , Balık sevdamda her konu var Forumu araştırmanızı rica ederim, bir argümanı öğrenmek okumak varken üstünü kapatıp engellemek mantıklı gelmiyor, Ayrıca konuyu Genel başlığı altında açtım güncel kıyı raporlarında değil .😵

@atabari Üstdadım , Balık sevdamda her konu var Forumu araştırmanızı rica ederim, bir argümanı öğrenmek okumak varken üstünü kapatıp engellemek mantıklı gelmiyor, Ayrıca konuyu Genel başlığı altında açtım güncel kıyı raporlarında değil .😵
Peki hocam kusura bakmayın hayırlı geceler..

Back