Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Küçükçekmece

leventyy

Yeni Üye
Adı
Levent
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar, cennet mahallesi Küçükçekmece'deyim. Hafta içinde kıyı balıkçılığı (surf) için birlikte yakın yerlere gidebileceğimiz, biraz da çevreyi bilen, anlayan arkadaşlar bana yazabilir. Av dostluğu kurmak keyifli olur.
Teşekkürler 👍😊

legendario

Aktif Üye
Adı
Lütfü Özbay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar, cennet mahallesi Küçükçekmece'deyim. Hafta içinde kıyı balıkçılığı (surf) için birlikte yakın yerlere gidebileceğimiz, biraz da çevreyi bilen, anlayan arkadaşlar bana yazabilir. Av dostluğu kurmak keyifli olur.
Teşekkürler 👍😊
Merhaba, bende Tepeüstündeyim fakat sadece haftasonları balığa vakit ayırabiliyorum, fırsat buldukça çıkıyoruz arkadaşlarla.

leventyy

Yeni Üye
Adı
Levent
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Süper 😊 ben emekli olduğum için ve de hafta sonu kalabalığı çok olur diye hafta içi diye düşünüyorum ama arzu ederseniz katılırım tabii haber ederseniz. Çok teşekkür ederim 👍 kolaylıklar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dalyan Fishing

Yeni Üye
Adı
HASRET DALYAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende halkalı da otuuyorum ve müsait oldukça balığa gidiyorum. isterseniz yazın haberleşelim.