kerem03
Aktif Üye
- Katılım
- 16 Ağu 2014
- Mesajlar
- 275
- Tepkime puanı
- 264
- Puanları
- 63
- Konum
- HATAY/DÖRTYOL
- Adı
- KEREM ÇETİNKAYA
- Kan Grubu
- A Rh Negatif
maşallah en kötü avın bu olsun
senin raporları okuyunca sahile kadar koşasım geliyor , o kadar yani 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sorun şu 0.26 çok daha esnek atarken ufak balık alırken dahi esniyor sağlam mı sağlam ama 0.28 de çok daha rahat ettim rapala atımı balık çekimi..0.26 700 gram ispendek çekerken bile tedirgin oluyordum mesela 5kiloluk balıkta bir an bile misina kopar mı diye hissetmedim ağzından yem çıkar diye korktum bence 28 tak..Eğer okumadan bahsediyorsakTebrikler,çok keyfli olmuş,anlatımdan da o heyecanı yaşadık.
Ancak 0,26-0,28 o kadar farkeder mi ?
Ben de henüz bugün 0,26 misina aldım ,üzerindeki ipi çıkarmak istiyorum.Zira ipte hiç bir problem olmamasına rağmen savurduğumda bir yerden sonra takılıyor düğüm var gibi.
Bahardan beri hiç bir balık yok gibi idi 15-20 gün önce değişmeye başladı biraz..Balık körfeze girmiş ( hamsi/sardalya) 90909x Tane gırgır nerdeyse 1 hafta kıyıladı limanda gel-git Tırlar bunlar okadar çok balık tuttu ki liman içi dışı döke döke geldi buda liman yakınlarına felaket balık çekti kum kefalinden mırmıra cupese kadar indir bindir yaptılar ama son 1 haftadır normale dönüyor (azalıyor) Levrek için büyük hareket yok havalardan göç tam başlamadı sanırırm kış gelmedi ki akşam olana kadar thsirt yetiyor..Ben 4-5 yıldır sürekli buradayım sizin eskilerin hareketin %1i yok şöyleki 8-10 sene önce aldığım balıklar şimdi olsa ciplerde gezerim diyen yerlilerin sayısı çok fazla hatta 5 yıl önce bile kat kat iyimiş..Eskilerin duyumları/avları ile yemli/spine gelen çok % 99 hayal kırıklığıyla geri dönüyorlar..Tebrik ederim, çok güzel bir trofe almışsınız. Bir yıldır İzmir'de ikamet etsemde, memleket Balıkesir olduğundan çok yemli avlar yaptık oralarda. Akçay'dan Gülpınar'a kadar avlanmadığımız yer kalmamıştır. O zaman spin sevdamız pek yoktu, daha çok yemli avlanıyorduk. Şimdi İzmir civarlarında sadece spin yapıyorum. Bu sene Edremit körfezi balık açısından çok kesat diyorlar. Son durum nedir acaba?