Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kudos avatar kamış ve okuma boxter makina

snbhc2136

Yeni Üye
Şu an istavritte kullandığım Goldfish - OceanSurf da güzel bir seçenek bence.

Çok beğendiğim için hem 3.90 hem de 4.20 olanını almıştım.
Çinekop avı için aşırı esnek kaldığından (ve ortadan esnediğinden) dolayı 4.20'sini sattım.
3.90 olanını severek kullanıyorum. Atış sırasındaki salınımı çok güzel. Uçtan esniyor.
50 gramdan 125 grama kadar harika atıyor. Mecbur kalınca 150 gram da atarsınız ama "orta bir mesafeye" gider.
Fiyatı geçen sene biri 90 diğeri 100 liraydı. Bu sene 3.90 olanını 110 liraya falan bulursunuz.
Halkaları da tuzlu suya dayanıklıdır. Diğer düşük fiyatlı kamışlarda genelde halkalar çabucak paslanır, bunda halen pırıl pırıl.
Önerilerinizi göz önüne alip bir takim yapacağım.Size bol balikli avlar.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

snbhc2136

Yeni Üye
Selam arkadaşlar.Pazar günü avcılardan kalkip cengiz balıkcılığa gittim.Hiç aklımda olmayan okuma fino pro 3.90 kamış ile okuma rvp 55 makinayı ordaki arkadaşların tavsiyeleri ile başlangıç seviyesi biri için yeterli olacağını düşünerek satın aldım
Şimdi bir sorum daha olacak siz ustalarima.Ben avcılardayim.Orada kıyıdan balık tutmak için malzeme çantamızda bulunmasi gereken malzemeler nelerdir.En az hangi malzemeler cantamda devamli bulunmalidir.

snbhc2136

Yeni Üye
Merhaba @snbhc2136 yeni ürünleriniz hayırlı olsun, kamış nasıl,özellikle makineden memnun musunuz?
Teşekkür ederim.Henüz ürünleri gecen pazar gunu aldim.Daha kullanma fırsatım olmadi.Ama kamış ve makina okuma markasına guvenerek aldım.Yani kaliteli olduklari kanaatindeyim.Aslinda aklimdan gecen bi kamis ve makina degildi ama aldigima pisman olmadim.Yalniz kamisin kapalisi biraz uzun.Benim pasaatin bagajina ancak caprazlama sigdi .

fatih216

Yeni Üye
Arabanın arka koltuğunu ona ayıracaksınız o zaman :) Avlandıktan sonra izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Tekrar hayırlı olsun,bereketli avlar .

snbhc2136

Yeni Üye
Arabanın arka koltuğunu ona ayıracaksınız o zaman :) Avlandıktan sonra izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Tekrar hayırlı olsun,bereketli avlar .
İnsallah avlanınca tekrar izlenimlerimi yazarim.Teşekkur ederim.Sizede bereketli avlar dilerim.