Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kudos rock fish 1-14 2.30 cm kamış hakkındaki önerileriniz

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Slm arkadaşlar kudos rock fish 1-14 atarlı kamış hakkında kullanıcı yorumlarınız ve önerilerinizi almak istiyorum aralık mesafesi geniş olduğu için Lrf mi yoksa light spin olarak mı kullanılır hedef balık olarak levrek mırmır istavrit lüfer wtd aksiyonu rahat verebiliyormu ve erimi Nasıl UL L M MH ve bu kamış hangi gruba giriyor.her şey için teşşkr ederim.

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif

KUDOS ROCK FISH İNCELEME YAZISI.

Tarpoon

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu kamışı almayı düşünüyordum. Ancak atar aralığı yüksek olduğundan başka forumlarda da lrf kamislarin daha düşük atarlı olması gerektiğini yazan arkadaşlardan sonra kararsız kaldım,
reelmasterin inceleme yazısını okuyana kadar.
Gittim yerinde inceledim nakit uygun bir fiyata aldim. Ertesi gün perch avında denedim erim gayet iyi hafif rüzgarlı havada kullandım. Diğer kamısıma göre kendini daha çabuk toparlıyor.
Ertesi günde denizde kullandım 1,5 ve 2Gr biraz sağır kaldı bana göre . yüksek gramajlarda gayet iyi .
Kaldı ki hedef balıklarım büyük olduğu için zaten bu gramajlarda avlanmiyacagim.
Ben gayet memnunum, sizde memnun kalırsınız diye düşünüyorum.