Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kumkapı Balık halinde denetleme yapılmış!!!

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Ülkemizde kanunlar, kesilen cezalar malesefki caydırıcı değil. Bu işlenen hemen hemen her suç unsuru için geçerli.

Ben gırgırda balıkçılık yapan kaptanın gözü ile bakıyorum duruma. Kaptan radardan balığı görüyor, bakıyorki 15-20 bin TL ederinde balık var. Ben yakalansam 8-10bin tl ceza öderim. koy ver gitsin (birebir tabirleri bu:)) diyor ve nevar ne yok topluyor. Bu yapılan baskınlar elbette güzel haberler fakat asıl olan kanunların caydırıcı olamaması. Bunlar göz boyayan hareketler.

cetin77

Yeni Üye
Adı
Çetin Kınalı
Güzel bir gelişme,denetleme alanı ve ceza mıktarı artarak devam ettiği sürece...

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ordaki yazıda diyorki ceza kesildikten sonra alıcı bulunmazsa?

Evet bu cezalar denetçiler tarafından zaman zaman göstermelik bu şekilde yapılmakta, alınan balıklar ceza işleminden sonra ihale yoluyla tekrar komik bir miktarla alınarak piyasaya sürülmektedir. Bu alıcıda yine kendi malını komik parayla alıyor geçen senede böyleydi bu iş!!!

Mustafa Adak

Aktif Üye
Adı
Mustafa ADAK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Denetleme yetersiz herkez aynı fikirde. Buda bir başlangıç devamını ve içeriğini genişletmelerini bekliyorum.

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
857 lira çok ciddi ceza kesmiş ler artık tutmaz herhallde töbe töbeeeeeeeeeee nedir ulen 857 lira !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

horasanlı

Daimi Üye
Adı
Sinan AVCI
Bende Birol abiye ve diğer arkadaşlara katılıyorum. İnşallah daha güzel gelişmeler olur.