Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kursun arkasi beden aparati

RebellioN

Aktif Üye
Adı
Noyan Yilmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Screenshot_20171016-202442.png
Arkadaslar rapalada bu is yapar mi?
Teşekkürler

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Bunlar yemli takımlar için

B

BS Okuru

Misafir
@RebellioN kurşun arkası içinde rahatlıkla kullanabilirsin, ama bu biraz abartmış çift sargı vs yapmış o yüzden kaba kaçacaktır. Yalnız kullanmadan önce bedene giden fırdöndünün arkasına makaron yapman gerekecek. Makaron yaparsan fırdöndü diğer bükülerek gelen parça ile bir olacağı için daha verimli olacaktır. Fotoğrafta net belli olmuyor ama aparatın makineden gelen yani ana bedenin bağlanacağı kısımda fırdöndü yok gibi. Bu bölümde fırdöndünün olmaması bir dez avantaj. Buna benzer aparat yaparken ben hem kurşun için hemde ana beden için fırdöndü kullanıyorum.

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 65370
Arkadaslar rapalada bu is yapar mi?
Teşekkürler
Kurşun arkası için yapılan aparat ne kadar teferruatsız olursa okadar hafif olur rüzgar kesmez daha uzağa atarsın klips filan kullanma ( bence) ben 5 yıldır kullanıyorum resmini yarın yüklerim ipe üsten bi kasa düğümü araya ufak fırdöndü iki ufak boncuk altada bir kasa düğümü okadar ne dolaşır ben karışır gerisi hep menzili düşürür tecrübeyle sabittir

RebellioN

Aktif Üye
Adı
Noyan Yilmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kurşun arkası için yapılan aparat ne kadar teferruatsız olursa okadar hafif olur rüzgar kesmez daha uzağa atarsın klips filan kullanma ( bence) ben 5 yıldır kullanıyorum resmini yarın yüklerim ipe üsten bi kasa düğümü araya ufak fırdöndü iki ufak boncuk altada bir kasa düğümü okadar ne dolaşır ben karışır gerisi hep menzili düşürür tecrübeyle sabittir
Tesekkurler daha faydalı olmus olur rapalayı sokup takması rahat olsun diye rapala klipsi kullanıyorum onun yerine direk rapala dügümü ile mi devam edilmeli

RebellioN

Aktif Üye
Adı
Noyan Yilmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@RebellioN kurşun arkası içinde rahatlıkla kullanabilirsin, ama bu biraz abartmış çift sargı vs yapmış o yüzden kaba kaçacaktır. Yalnız kullanmadan önce bedene giden fırdöndünün arkasına makaron yapman gerekecek. Makaron yaparsan fırdöndü diğer bükülerek gelen parça ile bir olacağı için daha verimli olacaktır. Fotoğrafta net belli olmuyor ama aparatın makineden gelen yani ana bedenin bağlanacağı kısımda fırdöndü yok gibi. Bu bölümde fırdöndünün olmaması bir dez avantaj. Buna benzer aparat yaparken ben hem kurşun için hemde ana beden için fırdöndü kullanıyorum.
@gsozata makaronu nereden temin edebilirim birde bu klipsler için bir bedenı numarası varmı tesekkurler

B

BS Okuru

Misafir
@gsozata makaronu nereden temin edebilirim birde bu klipsler için bir bedenı numarası varmı tesekkurler
Makaronu büyük elektrikçilerde bulabilirsin. Hiç olmadı karaköy de rahatlıkla bulursun. Ben selanik pasajından alıyorum. Benim kullandığım 12 numara fırdöndülü klips. Markadan markaya değişiyor. Cengiz balıkçılıkta 144 lü paket var 7 lira gibide bir fiyatı var sanırım. Onunla başlarsan daha sonra daha kaliteli ürünleri tercih edebilirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi