Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kurşun Arkası makine tavsiyesi

Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar merhaba
Uzatmayayım şuan bogaz ana hedefi kurşun arkası olan bir makine arıyorum fakat şöyle bir ikilemdeyim surf makine mi yoksa güçlü bir jig makinesi mi tercih etmeliyim uzun zamandır araştırıyorum ikisini de tavsiye edenler gördüm siz ne düşünüyorsunuz dediğim gibi burdaki en ana amaç ve hedef kurşun arkası lüfer ailesi palamut
Aklımda olan makineler
Shimano socorro sw 8000
Okuma 8k surf
Ryobi ap veya tt önerildi ama düşünmüyorum
shimano spheros biomaster twinpower çok fiyatlı ama kullanıldığını biliyorum
Bana bunlar da dahil olmak üzere aklınıza gelen kurşun arkası için tüm makineleri fiyatı düşünmeden söylerseniz sevinirim.
Selamlar

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Arkadaşlar merhaba
Uzatmayayım şuan bogaz ana hedefi kurşun arkası olan bir makine arıyorum fakat şöyle bir ikilemdeyim surf makine mi yoksa güçlü bir jig makinesi mi tercih etmeliyim uzun zamandır araştırıyorum ikisini de tavsiye edenler gördüm siz ne düşünüyorsunuz dediğim gibi burdaki en ana amaç ve hedef kurşun arkası lüfer ailesi palamut
Aklımda olan makineler
Shimano socorro sw 8000
Okuma 8k surf
Ryobi ap veya tt önerildi ama düşünmüyorum
shimano spheros biomaster twinpower çok fiyatlı ama kullanıldığını biliyorum
Bana bunlar da dahil olmak üzere aklınıza gelen kurşun arkası için tüm makineleri fiyatı düşünmeden söylerseniz sevinirim.
Selamlar
Hem Socorro hem de Savagear Sg 8 test etme imkanım oldu. Socorro 4+1 rulman olmasına rağmen 8+1 rulmanılı Savagear Sg8 den çok çok daha konforlu ve akıcı bir sarıma sahip olduğunu gördüm. Okuma 8k surf kafa olduğu için kurşun arkasına pek tavsiye etmem. Socorro kurşun arkası için alınabilecek en fiyat performans ürünüdür.

ahmedoluk

Üye
Konfor derseniz shimano fliegen 35sd(topuz kol takmak lazım) sağlamlık ve tekne vs de kullanırım derseniz shimano stella. Daiwanın da jig makineleri olabilir. Saltiga, certate... certate daha şık.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hem Socorro hem de Savagear Sg 8 test etme imkanım oldu. Socorro 4+1 rulman olmasına rağmen 8+1 rulmanılı Savagear Sg8 den çok çok daha konforlu ve akıcı bir sarıma sahip olduğunu gördüm. Okuma 8k surf kafa olduğu için kurşun arkasına pek tavsiye etmem. Socorro kurşun arkası için alınabilecek en fiyat performans ürünüdür.
Öncelikle teşekkür ederim, ben de zaten socorro da netleşmek üzereydim peki şunu sorayım 6000 mi 8000 benim fikrim 8000 olması yönünde, biraz ağır farkındayım ama benim önceki makinem de boş ağırlığı 720 gr idi yaşım da genç olduğundan sorun olacağını zannetmiyorum sarım hızı drag açısından da 8000 daha iyi olur diye düşündüm?

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
6000 ile 8000 arasında 200 grama yakın bir ağırlık farkı var evet. Bu sizin avdan ne beklediğinize bağlı. Benim için avın konforu her zaman önce geldiği için ben 6000 tercih ederim hem hafiflik hem de uzun süre av yapabilmem açısından. Sizin için ağırlık ve konfor 2. plandaysa tabi ki 8000 lik tercih edebilirsiniz.