scorpion26
Daimi Üye
Bende 2 kez deneyip ikisinde de 1-2 balık almıştım. Çok keyifli lakin kalabalıkta hele birde acemi isen zor oluyor. Her iki seferde balık olmasına rağmen çok dolaştığım için bırakmıştım.
Dolaşmaması için atışı yaparken sahte ayak dibinde bırakılmalı, atıştan sonra kurşun suya inince kamışı ya da ip/misinayı bir metre kadar çekip sahtenin kurşunun arkasında kalması sağlanırsa karışma olmaz ya da olsa bile çabuk açılır.Bende 2 kez deneyip ikisinde de 1-2 balık almıştım. Çok keyifli lakin kalabalıkta hele birde acemi isen zor oluyor. Her iki seferde balık olmasına rağmen çok dolaştığım için bırakmıştım.
Abiler şu kamışın akibetini bilen var mı ? Kurşun arkasında salinaya rakip olabilir mi ? Gören duyan ?
(link)
Trionun teleskopik olanını 1 yıldır kullanıyorum.
Salinadan daha iyi mesafelere atıyorum.
Fakat sizi yanıltmış olmayayım, 3 parçalı olanını farklı değerlendirmek gerekebilir.
Sonuçta farklı kamışlar. Atarı bile farklı. Sadece fikir vermek açısından yazdım.
Trio, salinaya göre daha sert bir kamış, artı olarak fuji halka olması ayırt edici bir özellik. Konfor anlamında ben pek bir fark hissetmedim.