Eyvallah abi. Bu kamış piyasaya henüz girmemiş anladığım kadarıyla. Birçok internet satış sitesi olan dükkanlar stoğa koydu ve geri çekti.
Ya yeni gelecekti. Gelir gibi stoktan satalım diye bişeyler oldu. Karıştı gitti işte 🙂 Bilgi de yok. Yüzükler ne marka ağırlık kaç gram. Bilgi göremedim. o yüzden bir sorayım bir bileni vardır diye dedim.
Yedekleri açtığında gam yapmış olmuyor di mi? Köpüğe sarilanlar oluyor da bu tarz makara usulü olmayabilir..Kurşun arkasında kullandığımız Rapala bedeni bazen dolaşabilir, gam yapabilir yada kopabilir. Bu da genelde balığın meraya girdiği anda olur ve bizi simit eder. Eski takımı kes, klipsi fırdöndüyü çıkar, misina makarasını alıp bir ucuna klips sonra kamış boyu kadar bırak, diğer ucuna fırdöndü.... Sonra bir dünmüşsün balık kesmiş.
Ben pratik olmadı açısından aşağıdakilerden kullanıyorum.
![]()
![]()
Önceden hazırlıyorum, bağlaması 10 saniye sürüyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kurşun arkasında kullandığımız Rapala bedeni bazen dolaşabilir, gam yapabilir yada kopabilir. Bu da genelde balığın meraya girdiği anda olur ve bizi simit eder. Eski takımı kes, klipsi fırdöndüyü çıkar, misina makarasını alıp bir ucuna klips sonra kamış boyu kadar bırak, diğer ucuna fırdöndü.... Sonra bir dünmüşsün balık kesmiş.
![]()
![]()
İlk gördüğümde kurabiye zannettim aciktim galiba 🙂 emegine saglikKurşun arkasında kullandığımız Rapala bedeni bazen dolaşabilir, gam yapabilir yada kopabilir. Bu da genelde balığın meraya girdiği anda olur ve bizi simit eder. Eski takımı kes, klipsi fırdöndüyü çıkar, misina makarasını alıp bir ucuna klips sonra kamış boyu kadar bırak, diğer ucuna fırdöndü.... Sonra bir dünmüşsün balık kesmiş.
![]()
![]()