Kurşun arkası sevenler kulübü :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2.el olarak bir sitede satisi var bir arkadas satiyordu..

Eyvallah abi. Bu kamış piyasaya henüz girmemiş anladığım kadarıyla. Birçok internet satış sitesi olan dükkanlar stoğa koydu ve geri çekti.
Ya yeni gelecekti. Gelir gibi stoktan satalım diye bişeyler oldu. Karıştı gitti işte 🙂 Bilgi de yok. Yüzükler ne marka ağırlık kaç gram. Bilgi göremedim. o yüzden bir sorayım bir bileni vardır diye dedim.

Ha pardon linke şimdi tıkladım, eski beyaz triolardan değilmiş.
Bunu deneyen birini bulmak sanırım imkansızdır. 🙂

Beni de ekleyin. En sevdiğim stildir. Omuz ameliyatımdan dolayı 200 gram üstüne çok çıkmıyorum, genelde 175-185-200 çalışıyorum. En sevdiğim hava ise soğuk ve hafiften yağmurlu hava 😉

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kurşun arkasında kullandığımız Rapala bedeni bazen dolaşabilir, gam yapabilir yada kopabilir. Bu da genelde balığın meraya girdiği anda olur ve bizi sinir eder. Eski takımı kes, klipsi fırdöndüyü çıkar, misina makarasını alıp bir ucuna klips sonra kamış boyu kadar bırak, diğer ucuna fırdöndü.... Sonra bir dönmüşsün balık kesmiş.
Ben pratik olmadı açısından aşağıdakilerden kullanıyorum.
fd6ff020a08496a9d94d83f847ab9bcf.jpg
c9bbfc2c3691c79cebe31f0b28617eba.jpg

Önceden hazırlıyorum, bağlaması 10 saniye sürüyor.

Son düzenleme:
Kurşun arkasında kullandığımız Rapala bedeni bazen dolaşabilir, gam yapabilir yada kopabilir. Bu da genelde balığın meraya girdiği anda olur ve bizi simit eder. Eski takımı kes, klipsi fırdöndüyü çıkar, misina makarasını alıp bir ucuna klips sonra kamış boyu kadar bırak, diğer ucuna fırdöndü.... Sonra bir dünmüşsün balık kesmiş.

Yedekleri açtığında gam yapmış olmuyor di mi? Köpüğe sarilanlar oluyor da bu tarz makara usulü olmayabilir..

Kurşun arkasında kullandığımız Rapala bedeni bazen dolaşabilir, gam yapabilir yada kopabilir. Bu da genelde balığın meraya girdiği anda olur ve bizi simit eder. Eski takımı kes, klipsi fırdöndüyü çıkar, misina makarasını alıp bir ucuna klips sonra kamış boyu kadar bırak, diğer ucuna fırdöndü.... Sonra bir dünmüşsün balık kesmiş.

Cok mantikli.
Bende aynisi yapmaya caliscam.

İlk gördüğümde kurabiye zannettim aciktim galiba 🙂 emegine saglik

Back