Kurşun arkası sevenler kulübü :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yedekleri açtığında gam yapmış olmuyor di mi? Köpüğe sarilanlar oluyor da bu tarz makara usulü olmayabilir..

İlk defa yaptığımda sıkı sarmıştım, evet gam yaptı. Çok sıkı sarmazsan fazla problem olumuyor. Eninde sonunda makarada da sarılı duruyor. Tek nokta klipsi geçirdiğim yerde bir bükün gam kalıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Siftah yapamamış bir kulüp üyesiyim 🙂

Bu atışta merak ettiğim şey kurşun suya degdikten sonra kurşunu dibe indirmek gerekiyor mu?
Ve kurşunun dibe indiğini nasıl hissedeceğim?

Son olarak bu yöntem akıntı olmayan yerlerde verimli olmaz, değil mi?

Son düzenleme:
Siftah yapamamış bir kulüp üyesiyim 🙂

Bu atışta merak ettiğim şey kurşun suya degdikten sonra kurşunu dibe indirmek gerekiyor mu?
Ve kurşunun dibe indiğini nasıl hissedeceğim?

Son olarak bu yöntem akıntı olmayan yerlerde verimli olmaz, değil mi?
Eğer çinekop sarıkanat lüfere atıyorsan kurşunu dibe indirip ondan sonra orta karar bir tempoda sararak arada bir çapari yaparak sahteyi yüzdürürsün.
Palamuta arıyorsan tam dibe indirmeden orta suda kılavuzu kapatıp hızlı bir şekilde sarmaya başlarsın.
Atıştan kurşun suya değdikten sonra ip/misinayı bir metre kadar çekerek sahteyi kurşun arkasına bırakırsın daha sonra ip/misinayı elinle kontrollü bir şekilde salarsin dibe indiğini de salarken anlarsın.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer çinekop sarıkanat lüfere atıyorsan kurşunu dibe indirip ondan sonra orta karar bir tempoda sararak arada bir çapari yaparak sahteyi yüzdürürsün.
Palamuta arıyorsan tam dibe indirmeden orta suda kılavuzu kapatıp hızlı bir şekilde sarmaya başlarsın.
Atıştan kurşun suya değdikten sonra ip/misinayı bir metre kadar çekerek sahteyi kurşun arkasına bırakırsın daha sonra ip/misinayı elinle kontrollü bir şekilde salarsin dibe indiğini de salarken anlarsın.

Detaylı ve özenli cevabınız için teşekkür ederim 🙂

Detaylı ve özenli cevabınız için teşekkür ederim 🙂
Ben de çok balığa gidebilen biri değilim. Muhasebeci olduğum için hafta sonları fırsat buldukça gidiyorum. Özgür ustayı seyrederek ve meraya gittiğimde uygulayarak tecrübe ediyorum.

Back