Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar bu silikon 10 gr suya inmiyor nerdeyse buna 10 gr lik bir kurşunumu eritip burun ucuna top şeklinde dondurmak istiyorum sorum du kurşunu eritmek tehlikeli zehirli gaz çıkıyor diyorlar ilkkez deneyeceğim evde bi sakınca olur mu eski bi cezvede eritsem
Eritmeyi bırakın kurşuna temas etme ile bile cilt yolu ile kurşun bünyenize girer. Uzun zamanlarda vücudunuzda biriken bu ağır metallerin etkileri saymakla bitmez. O nedenle balığa sıkça çıkan birisi iseniz kaplamalı kurşun kullanmak gerekir. En iyisi aldığınız kurşunu plastik kaplama boyasına daldırıp çıkarmak.
Abartmayalim arkadaşlar.. eritme sırasında solumamaya dikkat edin kafi. Yoksa yediğimiz balıklarda, özellikle dip balıkları, daha fazla ağır metal vardır.
öncelikle cevaplar için tşkler ben yıllardır balığa giderim hiç bu kadar ciddi olacağı aklıma bile gelmezdi.tabiki jig kafa alarak bu işi halledebilirdim ama biz amatörler bu tarz durumlarda meşgul olmak, uğraşmak kafa dağıtıyor .