nereden biliyorsun hiç etkilenmediğini kurşundan ? zaten akut zehirlemeden bahsetmiyoruz... bu tür şeylerin yani azar azar aldığımız zararlıların etkilerini seneler sonra görmeye başlarız. bir de gün aşırı kurşun döktüklerini de tahmin etmiyorum ninelerinin 😀ufakken nineler kurşun dökerdi. biz de altında dururduk. hiç öyle zehirlenme olayı yaşamadık. civa ile karıştırıyor olmayasınız?
90+ yaşayan insanlar bunlar. bildiğim kadarıyla genç kızlıklarından bu yana her yıl 3-5 defa kurşun döküp durmuşlar. işi rast gitmeyen olduğunda "gel kurşun dökelim" deyip dökerlerdi.nereden biliyorsun hiç etkilenmediğini kurşundan ? zaten akut zehirlemeden bahsetmiyoruz... bu tür şeylerin yani azar azar aldığımız zararlıların etkilerini seneler sonra görmeye başlarız. bir de gün aşırı kurşun döktüklerini de tahmin etmiyorum ninelerinin 😀
nereden biliyorsun hiç etkilenmediğini kurşundan ? zaten akut zehirlemeden bahsetmiyoruz... bu tür şeylerin yani azar azar aldığımız zararlıların etkilerini seneler sonra görmeye başlarız. bir de gün aşırı kurşun döktüklerini de tahmin etmiyorum ninelerinin 😀