Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kurşunsuz jighead iğnesi önerisi??

farukbas77

Aktif Üye
Adı
ömer faruk
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Şu markaları uygun fiyata bulursan al dediğiniz markalar nedir hocam?? Çünkü belli başlı markaları duydum. Owner, decoy, mustad bunları biliyorum. Bunlar dışında kendini kanıtlamış hangi markalar var?? Fiyat performans ürünüde olabilir. Remixon,fladen bunlarıda duydum ama dediğim gibi sağlam ve güvenilir olmalı.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

farukbas77

Aktif Üye
Adı
ömer faruk
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Valla hocam helal olsun. Çok sağolun şuan üniversitede final haftasına giriyorum. Haziran ayında inşallah istoça gitmeyi düşünüyoruz arkadaşla. Bu fiyatları görünce sevindim açıkçası.inşallah güzel bir alışverişle takımımızı tamamlarız.

farukbas77

Aktif Üye
Adı
ömer faruk
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tabikide sağlam olanı daha mantıklı 100 tane ucuza alıp balık kaçıracağıma 10 tane sağlam alırım ki zaten her türlü işimi görür.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Istocta her turlusunu bulursun. Hedef baliklarin guclu oldugundan ignelerde saglam olmali. Insallah en kisa surede takimi tamamlarsin. Rastgele.

centetic

Aktif Üye
Hedef balıklarınız arasında büyük farklılıklar var. Birkaç paket farklı ebat ve kalitede alabilirsiniz. İstavrit için alacaksanız 6, 8 hatta 10 numara iğne alın. 3 gramlık kıstırma kurşun ile kendi jiginizi yapabilirsiniz. Fazla uğraşmadan ucuz yollu halletmiş olursunuz.
Büyük balıklar için kaliteli ve daha büyük ebatta iğne almanız gerekecek.