Kuşadasında at-çek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan valibey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar forumda yeniyim. Daha önce tekne balıkçısıydım ama sıkıcılığı yüzünden jig ve spine geçtim kuşadasında oturuyorum aklımda birkaç mera var lakin foruma en son 6 yıl önce yazı yazılmış hala aktif birileri var mıdır ?
selam hocam benim oltamda tahmini pazartesi günü gelecek salı günü spine çıkacağız ben birkaç yer düşündüm kendi deneyimlerimi paylaşıyım eğer paylaşmak isterseniz sizin deneyimlerinizde benim için çok önemli olur.
güvercinada sol tarafı
karakol önü iskele
grup sitesi
fantasia
adagölden köprüyü geçip tusan otele doğru gidince ordan balık çıkar diye düşünüyorum orayı da denemek istiyorum

selam hocam benim oltamda tahmini pazartesi günü gelecek salı günü spine çıkacağız ben birkaç yer düşündüm kendi deneyimlerimi paylaşıyım eğer paylaşmak isterseniz sizin deneyimlerinizde benim için çok önemli olur.
güvercinada sol tarafı
karakol önü iskele
grup sitesi
fantasia
adagölden köprüyü geçip tusan otele doğru gidince ordan balık çıkar diye düşünüyorum orayı da denemek istiyorum

adagöl girişi
bu video sanırım sana yardımcı olur Rastgele

arkadaşlar herkese selam.
Adım Ferhat.
aranıza yeni katıldım, biraz dolandım forumda, belki vardı ben göremedim, eğer benzer bir konu açmışsam herkesten özür.

Bu Kuşadasında, at-çek için elverişli, balık bakımından uygun bölgeler varmıdır, hobide oldukça amötörüm, genelde alırdık elimize bii olta , ekmeği sarar beklerdik 🙂 şuursuzca, herhangi bir bilgim yok.

makina okuma red core 55, kamış okuma lure marine 2,49 cm, 5-20 atarlı..
Sözde yine biliçsizce seçtiğim ve levrek için düşündüğüm 3-5 sahte var..

3-5 defa spin denemem oldu bu takımla, baktım olmuyor, ya benden, ya bölgeden kaynaklı.. vazgeçtim, tekrar deneyim diyorum.. ama özellikle gidilmesi gereken bir bölge varsa kuşadası civarında, kıyıda spin için uygun, tavsiyelerinizi bekliyorum

Abi merhaba videolarını youtbedan hep izlerim bir levrek yakalamak nasip olmadı balığın çok kısır olduğu bölgedeyim edremit körfezi

Back