Kuşadasında at-çek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan valibey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bu işler biraz da nasip kısmet işleri ... tekne almaya yönelirsen yardımcı olmaya çalışırım... forumdaki değerli üyelerimizden staj görmüşlüğüm var.😀

Merhabalar. Bu gün yılın ilk günüydü. Hava burada gerçekten çok güzeldi, hatta yüzenler bile vardı. Hanımla sahil sitelerine yürüyüşe gittik, tabi serde balık var takımları da aldım yanıma. Biraz yürüdükten sonra, eski Akdeniz Otel'in iskelesine geldik ben de bu arada yolda yürüyüş esnasında oltayı kurdum, sahteyi taktım bile. İskeleye vardık, ben daha iki üç kere atmıştım ki kıvıra kıvıra gelen sahtenin arkasından öyle bir karartı yaklaştı ki elim dilim tutuldu 😀 Zor da olsa şuna baaaak şuna baaak diyerek parmağımla işaret edebildim. Takip yaklaşık 2 saniye sürdü, ve 1 saatin tek aksiyonu oldu, benim gibiler için bu en az 2-3 gün idare edilebilecek bir olay 😀 Yakalamasamda olur, aksiyon hareket olsun yeter. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol kazançlı ve bol balıklı bir sene diliyorum.

Herkese merhaba. Yaklaşık 2 haftadır uğraşıyorum ama ben de henüz tanışamadım mr. Levrek ile... evim sahil sitelerinde. Şimdilik iskeleden deniyorum şansımı. Sahilde dalan bir dalgıçla konuştum. İçerisi levrek ve mırmır dolu diyor. Tutamıyorsak suç bizde gibi

Herkese merhaba. Yaklaşık 2 haftadır uğraşıyorum ama ben de henüz tanışamadım mr. Levrek ile... evim sahil sitelerinde. Şimdilik iskeleden deniyorum şansımı. Sahilde dalan bir dalgıçla konuştum. İçerisi levrek ve mırmır dolu diyor. Tutamıyorsak suç bizde gibi
Merhabalar, 2 hafta önce bende orada beton iskelede denedim, ilk defa levrek takibi aldım orada. Hee bu arada ben de yaklaşık 6 aydır deniyorum henüz Mr. Levrek'le ben de tanışamadım. Ama hep diyorum "elbet bir gün buluşacağız".

Hava çok durgun şu aralar. Yazın dalgadan nefes aldırmayan deniz biz mr. Levreğe niyetlendik diye çarşaf oldu 🙂 ama pes etmek yok. O levrek karaya çıkacak...

Back