Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lambuka Avı

boncuk0777

Üye
Adı
ismail
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bütün manzaralar harika tebrik ederim hocam. Buna tezgah manzarası,tava manzarası , masa msnzarası dahil.

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

karatepe

Aktif Üye
Adı
Muammer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Atilla abi Lambuka için sahte önerebilir misin ?
Günaydınlar...

SERDAR-78

Daimi Üye
Adı
SERDAR UZUN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler,sunum süper olmuş..

spindoctor

Aktif Üye
Adı
Ali Üzer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Atilla bey selamlar, fotoğraflar ve anlatım için teşekkürler, sormak istediğim bir soru var Akyaka ve Akbük arasının komple avlanmaya kapalı olduğunu duydum bu konu hakkında kesin bir bilginiz var mı?
Rastgelsin...

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
umarım benim burayayda gelir bu lambukalar sabah 2 kilo civarı bir çatalkuyruk kaçırdım canım acıyor

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Cok guzel bir av, cok guzel bir mekan, elinize saglik.

Sadece bir sey belirtmek istiyorum ciplak dediginiz (catalkuyruk veya lica da denir) balik esasinda akyayla ayni familyadan ve akya kadar buyuyebilen bir balik, o baligi salsaydiniz keske ama olsun yine de guzel av ve resimler harika.
Hocam Çatalkuyruk akdeniz yöresinde derler akyaya. Atilla beyin tuttuğu akya değil. Bu balığada çatal kuyruk diyorlar. Eğer resime daha yakından bakarsanız Akya olmadığını anlarsınız. Atilla Beyin tuttuğu çatal kuyruk çok büyüyen bir balık değil.

Atilla Bey Akyaka özlemimi bir kez daha kabarttınız. Mükemmel bir av mükemmel bir anlatım ve mükemmel resimler.

tırtıl

Aktif Üye
Adı
Atilla Coşkun
Akbük koyu amatör ve profesyonel avcılığa yasak.Akyaka'da ise daha önce yasaklanan yerler toplanan imzalar sonrası tekrar amatör avcılığa açıldı.
Ama akyaka azmak başından maden iskelesi ve karşı kıyısına kadar olan iç kesimde profesyonel avcılık yasaktır. Akyaka'da azmak içi heriç amatöre her yer serbest oldu.

tırtıl

Aktif Üye
Adı
Atilla Coşkun
Sevgili Senihcan,
Akyaka geröekten özlenecek ve yaşanılacak bir yer. Tabi şimdilik bu şekli ile kalabilirse.