Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levreğe Niyet Mırmıra kısmet isome marukyu

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Cümleten selamlar,

6 7 8 ocakda yağan yoğun kardan sonra sanırım balık kısır döngüye girdi iki gün boyunca Levrek arayışlarımız sonuçsuz kaldı, kendimizi Mırmırla avuttduk :)

Bu iki gün boyunca çok mera denedik,silikon attık su üstü attık çamurlara girdik kayalardan aşağı indik gece zıpkınla dalanlara jandarmanın yaptırımını gördük vs vs ama Levreği bir türlü bulamadık,

Bizim için Levreğe niyet mırmıra kısmet bir av oldu birkaç yavru ispendek ziyaret etti oltalarımızı onlarıda iade ettik, Ekdeki videolarda avımıza ilişkin görüntüler vardır iyi seyirler,

Moderatör tarafında düzenlendi:

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Aradığınızı bulamamışsanız da eğlenceli bir av olmuş Özkan..

ayarsiz

Aktif Üye
Adı
ferhat alkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Güzel kısmet ☺

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler Özkan Bey.
Çok keyifli bir av gerçekleştirmiş siniz.

Suya geri iade ettiğiniz İspendekler , umarım örnek olur.

Kısmetinizin daim olmasını dilerim.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Levreksiz ama eğlenceli bir av olmuş , bu aralar levrek kayıplar'da sizin gibi boş dönen bir çok grup var malesef .

KARAHANLI07

Aktif Üye
Adı
Metin Özgür Doğan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Üstat tebrik ederim.mırmırlar on numara.videolara baktım da ispendekler peş peşe gelmiş... dedim her halde kıreşe denk getirmişler :D üstat usame silikonu jighead ile kullanmışsın da jighead ağırlığı ve kamış atarını merak ettim.Yazarsan sevinirim.Rast gelsin.

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Selamlar Abiler Arkadaşlar Teşekkür ederim,
Metin bey jigHead kamış vs vs sizi aldatmasın biz balıksızlıkdan spin kamışlarla lrf silikon atmaya çalışıyorduk, lrf silikon atıyorduk demiyorum çalışıyorduk diyorum :)

15 45 atarlı efendime söyliyeyim 10 40 atarlı kamışlarla 2 gramlık jigheadları atıyorduk daha doğrusu atamıyorduk :D bakdımki olmuyor cultiva jigheadın iğnesine ikinci bir jigheadı geçirip (hırsızlı lüfer takımı gibi) bağladım bana 2 kere balık vurdu ikisinide aldım :) 2 balıkda 2 jigheadı birden yutmuşdu aksiyon kamerayı biraz berime koyup video kaydı yaptım lakin balık aldığım anda kör olası kamera sabitlediğim yerden düşmüş :D Levreğe çok denemeler yaptık bakdık tutamıyoruz mırmırla kendimizi avuttuk oda çok değil 45 dakika 1 saat kadar balık yaptı sonra oda kayboldu ondan sonra ise yardır 250 km yol :)))

KARAHANLI07

Aktif Üye
Adı
Metin Özgür Doğan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar Abiler Arkadaşlar Teşekkür ederim,
Metin bey jigHead kamış vs vs sizi aldatmasın biz balıksızlıkdan spin kamışlarla lrf silikon atmaya çalışıyorduk, lrf silikon atıyorduk demiyorum çalışıyorduk diyorum :)

15 45 atarlı efendime söyliyeyim 10 40 atarlı kamışlarla 2 gramlık jigheadları atıyorduk daha doğrusu atamıyorduk :D bakdımki olmuyor cultiva jigheadın iğnesine ikinci bir jigheadı geçirip (hırsızlı lüfer takımı gibi) bağladım bana 2 kere balık vurdu ikisinide aldım :) 2 balıkda 2 jigheadı birden yutmuşdu aksiyon kamerayı biraz berime koyup video kaydı yaptım lakin balık aldığım anda kör olası kamera sabitlediğim yerden düşmüş :D Levreğe çok denemeler yaptık bakdık tutamıyoruz mırmırla kendimizi avuttuk oda çok değil 45 dakika 1 saat kadar balık yaptı sonra oda kayboldu ondan sonra ise yardır 250 km yol :)))
Azizim sen bence çalışmamışsın maşşallah başarmışsın :) bende bi 5-20gr esnek bi spin var bi ara sırf bunun için kumluk merada silikon hoplatacam :D