Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek avı felsefedir. Avcısıda bu felsefenin parçasıdır

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bu felsefeye ermiş kişilerin ise hayatlarında hep bu felsefenin avantajlarına sahip kişiler olduğunu düşünmüşümdür.

En azından dünyevi çabalarında,kısa fasılarlada olsa,iç ferahlığı şeklinde yansırken hayattan daha fazla zevk alma,ihtiyarlıklarında dahi yaşama bağlı kalmalarını sağlarlar.

Tebrik ediyor,devamını diliyorum

Adı
Orhan Küçükbiçmen
sevgiler hoşçakalın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adı
Orhan Küçükbiçmen
Selamlar...
Gecen hafta akdenizde Mersin'de levrek avı yaptım.Deniz hala cok sıcak.Suya düstüm oradan biliyorum :)) hatta yüzmek bile geldi içimden.2 ispendek aldım.Sanıyorum ki akdeniz bölgesinde deniz sogumadan iyi av olmayacak...
Ardından bayram tatilinden dönüste marmarada alçak basınç, kapalı hava ve 27_35 km/sa kuzey dogu rüzgarını görünce yaklasık 2 gün önce avlak bölgesine levrek avından anlamayan hatta hiç balık tutmamıs (birisi) 2 arkadasla at çek avına cıktık.Sabahın altın tabir edilen gündogumundan hemen öncesi at çek basladı.Arkadaslara en verimli sahtelerimden verdim.(amaç levrek hastalıgını bulastırmak).
Her tarafta ag serili hatta kıyıya 5 metreden paralel uzanıyor.Canım sıkıldı.Hiç ag olmayan bölgede 200 mt falandır sanırım.Oradan baslayalım dedim.
STRİKE PRO EG 033F daha boş dönmedi arkadaslar.Özellikle kullandıgım bu sahte ile yıllardır nadir boş döndüm.Dehşet bir sahte...gerisi size kalmış...
Cam sahte ile hayatında hiç balık tutmamıs arkadas 1 tane 1.5 kg levrek aldıgında yüzünü görmenizi isterdim.Bu sevinci bile yeter dedim kendime.....Bende 2 tane aldım 1.5 ve 2.2kg.
Bu günkü ana fikrim ise;hiç balık tutmayan birisinin 'levrek nasıl atladı abi, yemi agzına aldıgını hissettim vayyyy beee'demesi,aga takılan ardarda 3 sahtemin agı toplamaya gelen balıkçılar tarafından agdan cıkarılıp yanında agdan yakaladıkları bir büyük kefalle bize iade etmeleri ki tesekür ediyorum jestleri için.YANIMDA GÖTÜRDÜGÜM ARKADASLARDAN BİRİSİNİN TÜM UYARILARIMA RAGMEN AV SONUNDA LEVREK ALAMAMASININ SEBEBİ GEZMEDEN HEP AYNI YERDE SÜREKLİ OYALANMASI İLE LEVREK ALAMAMASI ki benim kuralım levrek için yorulacaksın gezeceksin.
Uzun uzun anlatmaya çalıştım kendisine.
Avlarımızı biraz ayrıntılı anlatırsak ve püf noktalarınıda verirsek gruptaki levrek avını ögrenmeye çalısan soru soran arkadaslara bence daha cok yardımcı oluruz diyorum.
Bir hata ettimse de affola ....
LEVREK AVI FELSEFEDİR...
https://www.facebook.com/#!/groups/levrekavi/

Sevgili kardeşim tebrik ederim, birde senden özür dilerim bu senin güzel raporunu başka şeylerle kirlettiğim için, sevgiler.:):):)

lüferoski

Daimi Üye
Adı
sedat dalcı
Cok ince 2 tane tiyo Var raporda tesekkuerler. Tebrikler

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Güzel bir başlangıç olmuş, sevdamıza hoşgeldiniz, Raporunuzu keyifle okudum, Rastgelsin..

dogu

Aktif Üye
Adı
Doğu Eyler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim güzel balıklar.
Avlığınızda fotoğraflarda çok güzel görünüyor, daha iyileri rastgelesin.

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler Murat bey güzel avlar kutlarım.
bizlerde bu felsefenin birer parçasıyız bir birimizi tamamlıyoruz hayat paylaştıkça güzel.:harika:

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler ,çok güzel balıklar..
gerçekten deniz suyu çok sicaktı ,bayramda bende gökovada aynı şeyi düşündüm..
acaba dedim ;su soğuyunca şu balon lardan kurtulurmuyuz diye de düşündüm....

m1976k

Aktif Üye
Adı
murat keleş
öncelikle hoş geldin paylaşım hoş olmuş teşekkürler ....

Adı
Fatih Bayram
Tebrikler. Güzel rapor ve güzel balıklar.