Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek avı

oguz.ogn

Yeni Üye
Adı
Oğuz O
Kan Grubu
A Rh Pozitif
F
Trabzon un neresinde avlanıyorsun. Bazı yerlerde silikon iyi av verirken bazı yerlerde sahte balık ile av yapabilirsin. Yemli avlanıyorum ancak heryerden yemli atabilirsin
Forum avm nin altındaki kayalıklarda 100.yıl lokantasının oralarda denedim Erdal abi. Önceden birkaç defa denk geldim tutan abiler var. Çoğunluk istavrit tutuyorlar ama ben geçen sabah gittiğimde su üstünde zıplayan büyük balıklar da vardı. Muhtemelen levrek di. Baya bi at çek yaptım ama sonuç yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
F

Forum avm nin altındaki kayalıklarda 100.yıl lokantasının oralarda denedim Erdal abi. Önceden birkaç defa denk geldim tutan abiler var. Çoğunluk istavrit tutuyorlar ama ben geçen sabah gittiğimde su üstünde zıplayan büyük balıklar da vardı. Muhtemelen levrek di. Baya bi at çek yaptım ama sonuç yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgili Oğuz eğer gündüz avlsnıyorsan dediğin yerlerde en iyi çalışan sistem şamandıra arkası Raglou. 6.5 cm beyaz Raglou silikon ile oralarda levrek yakalarsın. Ikindi namazı sonrası deniz dalgalı değilse derenin iki tarafıda olur. Dalga var ise Çimento fabrikası tarafını denemeniz gerek. Tabi imkanın var ise sabah 5.30 gibi gidip 8 e kadar atabilirsin. Ben gece avı yapıyorum. Düz denizde silikon dalgalı denizde sahte atıyorum. Değirmendere Ayasofya altı Yomra Arsin bu bölgeler merkeze yakın ve levrek yapıyor. Paylaşımları mı gördün mü bilmiyorum ben levreklerin büyük bir kısmını dediğim yerlerde tuttum

oguz.ogn

Yeni Üye
Adı
Oğuz O
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İlgin için çok teşekkür ederim Erdal abi . Dediklerini dikkate alıcam inşallah bi siftah yaparım.