Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek benim peşimde

kunsal

Yeni Üye
Adı
kaan ünsal
evren tebrikler

karagözden sonra levreklere sardın sanırım görünmüyorsun bayağıdır.bıraktınmı karagözü yoksa :))

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi olta ile tutman benim için apayrı bir heyecan oluyor:) Tebrik ediyorum, benim gözümde sayılı avcılardansın vesselam, daha çoook sürprizlerle karşılacağız raporlarında inanıyorum :) Keyifli rapor için ellerine sağlık daha niceleri rastgelsin, iri minekoplar bekliyorum kısmetin açık olsun :)

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Tebrikler çok güzel bir Levrek. Afiyet olsun. Her zaman rast gelsin.

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evren kardeşim eline sağlık. :harika: Maşallahın var yine. :harika:
Nazar boncuğu getireceğim sana gelirken ;)

totuo

Yeni Üye
Adı
KAAN ERSOY
SÜPER AV SÜPER ANLATIM ELİNE SAĞLIK ÜSTAT.

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Tebrikler Evren. Önce zıpkın şimdi yemli, yakındır senin rapala ile levrek raporunu görmemiz. Her daim rast gelsin.
Tebrikler Evren,
Şanslı bir av gecesi geçirmişsin.
0.30 mm yi küçümseme, levrek avında monoflament misina kullananlar en kalın 0.26 mm kullanıyor..
Tebrikler çok güzel balık afiyet olsun her zaman rast gelsin.
Tebrikler Evren,çok güzel balık
Güzel levrek yakalamışsın tebrik ederim, rast gelsin...
Yakındır spin'ede başlarsın sen tebrikler kardeşim.
tebrik ederim evren bey yine harika av yapmışsınız allah nicelerini avlamanızı nasip etsin bol şanslar dilerim
Levrek yolunda ıslansak da yorulsak da herşeyine değer Evren, tebrik ederim, güzel bir paşazadeyi ustalıkla kandırmayı başarmışsın ;)

Salınan Eşkina'lar için de yüreğine sağlık, her zaman rast gelsin...
Levrek bu.
Bir kere peşine düşmesin;yakandan da düşmez.
Güzel levrek için tebrik ediyorum.
evren tebrikler

karagözden sonra levreklere sardın sanırım görünmüyorsun bayağıdır.bıraktınmı karagözü yoksa :))
Abi olta ile tutman benim için apayrı bir heyecan oluyor:) Tebrik ediyorum, benim gözümde sayılı avcılardansın vesselam, daha çoook sürprizlerle karşılacağız raporlarında inanıyorum :) Keyifli rapor için ellerine sağlık daha niceleri rastgelsin, iri minekoplar bekliyorum kısmetin açık olsun :)
Tebrikler, çok güzel bir av olmuş.
Darısı başımıza :)
Tebrikler çok güzel bir Levrek. Afiyet olsun. Her zaman rast gelsin.
Evren kardeşim eline sağlık. :harika: Maşallahın var yine. :harika:
Nazar boncuğu getireceğim sana gelirken ;)
SÜPER AV SÜPER ANLATIM ELİNE SAĞLIK ÜSTAT.
tebrikler güzel paşa

Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için sağolun.Levrek yine rüzgarlı ve kapalı havada gülümsedi bana.Denizden ne zaman ne çıkacağı hiç belli olmuyor.Geçtiğimiz haftasonu sabah güzel bir levreği suya düşürsemde o büyük heycanı yaşamış oldum.kayanın üzerine çıkardığım levrek rapalanın iğnesini açınca kayada 5,6 saniye kadar göz göze geldik ama havanın ve tabiyatın şansı levrekten yana oldu ıslanmış kayalar beni yavaşlatsada levrek için avantaj sağladı..ve sığ sudan derin sulara uzaklaştı.kaba bir lüfer yakaladım.ve bir tane de kaçırdım.neyse nasip kısmet.herkese takrardan teşekkürler saygılar sevgiler.Rastgele şansınız açık olsun abilerim Dostlarım.arkadaşlar

balıkçı pehlivan

Aktif Üye
Adı
BÜLENT BALKIŞ
tebrikler evren karagözden sonra levrekler de süper harka avlar yapıyosun :harika: :harika: