Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LEVREK cinayeti! İhbar ediyorum.

goldboy52

Aktif Üye
Adı
MURAT AYDIN
Cinayet işledim . Olayı ustleniyorum!
Ama henüz bi katliam değil. !!!
Uzun aradan sonra hava 3-5 esti. Hafiften yağmur vardı. Biliyordum uzun dinginlikten sonra acikacaktı bizim paşalar...
Gün ağarırken meradaydim. Birinci engel " başka avcılar " yoktu! ve aşılmış ti. 2. Engel "su samuru " hemen önümden merafan çıkıp, dereye doğru yüzdü. Aşılama dı yani. 3. Engel " sudaki yosun " oldukça fazlaydı. Dalarli sahteyi baktım yuzduremicez, yine river2sea 98 G59R iş başına dedim. Aslında dalga boyu da cookta su ustü ne Gore değildi. Verdim WTD yi, verdim ayarı, derken büyük olan yemişti zokayi. Balıkla göz göze geldigimizde, baktım bizim Rover tamamen ağzında. Bıraktım aceleyi, tadını çıkara, cikara kalama eşliğinde taktim çenesine gribi. ( bu arada yeni aldım hiaa. Penseden kurtuldum).
Gün aydınlık ti. Hava kapalı, su hafif bulanık... Derken meranın diğer ucuna geçtim. Birkaç atış sonra su üstünün hemen arkası dalgalaniyor, taciz ediliyor, ama yemiyordu ikinci paşa. Bir atış daha yine takip, çıx ! Olmuyor yemiyor hayvan. Hemen seabas 14.5 f kendo hamsi devrede... İlk atışta yapışmıştı. Oyuna doğru zamanda doğru oyuncuyu sokmanın verdiği gururla, onuda arkadaşının yanına Attım.
Olay yeri fotolari ektedir!
"Ben vurdum "!!
Teslim oluyorum!
Gelin alın !

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bir önceki avındaki yorumunda yazmıştım iki üç güne yeni bir avın kokusunu alıyorum diye.Burnum iyi çalışıyormuş.Tebrikler Murat.Durdurulamıcak gibisin.

mafrox

Aktif Üye
Adı
metin ayranci
tebrikler hemşehrim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Her sabahda tutulmazki :))))
MAsallah diyelim.

wolf37

Aktif Üye
Adı
Aydın
Yüce mahkemenin kararını açıklıyorum: Bir daha levrek avına çıkmamasına, her sabah ve akşam en yakın karakola gidip
imza atarak merada bulunmadığını ispat etmesine ve tüm takımlarının imha edilmesine karar verilmiştir.
Şaka bir yana tebrik ederim. Su üstünde renk tercihlerinize dikkat edin. Levrek bazı renklere takip çekip arada sırada atlarken bazılarına direk dalıyor.