Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek için sahte

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bu sezon kullandığım, bol bol kullandığım, en çok güvendiğim iki sahte sezon sonu hallerinide yolluyorum...
Maxrap fb 13 cm
Daiwa morethan xroll 12.5 cm l-chart rainbow

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
horozbina bey verdiğin bilgilerden dolayı teşekkürler...linkteki sahte nasıl acaba...

Daiwa Shore Line Shiner SL14 F G Real Inakko Mullet Limited Color | eBay

birde gece için tavsiyeniz nedir teşekkürler...
Bunu kullanmadım fakat max rap aynı renkten sonuç alamadım.
Bu daha iyi olabilir.
Daiwa Shore Line Shiner SL12 F G Iwashi Allstar Limited Color | eBay

Önerdiğim buydu hem gece hem gündüz.
Daiwa Shore Line Shiner Slender 12F-G Side Story Z - İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri

Gece özellikle
Daiwa Shore Line Shiner Slender 14F-G Diamond Dust - İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri

10cm likleri ihmal etmeyin. Atması zor, balık varsa yakalama olasılığı fazla.

Yüzen tip her zaman iyidir. Çekiş sırasında durdurup sahte yüzeye yükselirken tembel levrekler üşenmeyip tok olsa da atlar.

Silikonları soran yok hem ucuz hem süper. 3 hafta önce son üç levreği yine silikonla tuttum ve o gün benden başka levrek yakalayan olmadı. Silikon atan yok muydu? 5-6 kişi vardı ama sulu şamandıra ile raglou atıyorlardı. :)
Taraftarı oldukları silikonları işe yaramadı yine.

Moderatör tarafında düzenlendi:

HastaRuH

Daimi Üye
Adı
ERKAN
Bu daha iyi olabilir.

Daiwa Shore Line Shiner Slender 12F-G Side Story Z - İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri

Gece özellikle
Daiwa Shore Line Shiner Slender 14F-G Diamond Dust - İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri

10cm likleri ihmal etmeyin. Atması zor balık varsa yakalama olasılığı fazla.

Yüzen tip her zaman iyidir. Çekiş sırasında durdurup sahte yüzeye yükselirken tembel levrekler üşenmeyip tok olsa da atlar.

Silikonları soran yok hem ucuz hem süper. 3 hafta önce son üç levreği yine silikonla tuttum ve o gün benden başka levrek yakalayan olmadı. Silikon atan yok muydu? 5-6 kişi vardı ama sulu şamandıra ile raglou atıyorlardı. :)
Konuya abone olduk ben sorayım şöyle genişçe önerdiğin slikonlar ve kullanılışını anlatsan çok iyi olurdu.
Sarım ne hızda olmalı vsvs

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu daha iyi olabilir.

Gece özellikle

10cm likleri ihmal etmeyin. Atması zor balık varsa yakalama olasılığı fazla.

Bülent Bey bazı sahte taraftarları demişsiniz.Burdada da raglou taraftarı demişsiniz.Bende onlarca marka sahte kullandım.Ancak hepsini yazmaktansa bir örnek verdim.Ayrıca ben raglou ile gece avlarımda sahteyle alamayacağınız kadar levrek aldım.demek oluyorki yer ve meraya göre kullanılan kandırıcı çeşitlilik gösteriyor.Saygılarımla....

Allochthonous

Aktif Üye
Kendo sea bass minnow 145mm 04 numara gece avlarında etkili.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Bu sezon kullandığım, bol bol kullandığım, en çok güvendiğim iki sahte sezon sonu hallerinide yolluyorum...
Maxrap fb 13 cm

usta sen sahteleri resmen sömürmüşsün be :D

iliğini emmiş kanını kurutmuşsun resmen :p

sahtenin hakkını vermek bu olsa gerek.

gurcansap

Daimi Üye
Adı
Gürcan Sap
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maxrap fb 13 cm

Kullandığın eskitme tekniğini paylaşsana bizimle Uluç :D
Kumlama mı?
Ayağının altına alıp çiğneme mi?
Sen ne yaptın arkadaş bu zavallı sahtelere?

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
usta sen sahteleri resmen sömürmüşsün be :D

iliğini emmiş kanını kurutmuşsun resmen :p

sahtenin hakkını vermek bu olsa gerek.
Sahtenin hakkını verecen hakkını :D , seneye de iş yapar onlar :D duruyorlar öyle duruyorlar kullanmıyorum şimdilik.

Kullandığın eskitme tekniğini paylaşsana bizimle Uluç :D
Kumlama mı?
Ayağının altına alıp çiğneme mi?
Sen ne yaptın arkadaş bu zavallı sahtelere?
eee at çek at çek at çek baık yapıştır kepçele balığı çıkarmaya çalış vs çok özel teknikler bunlar... :D

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mümkün olduğunca ucuzlarını al. Sonra benim gibi geniş bir kolleksiyonun olur. Bir-iki su üstü, bir-iki adet gagalı ve 3-5 det raglou slikon ilk aşamada işini görecektir.

Devrim Balbay

Daimi Üye
Adı
devrimbalbay
Levrek için sahte tavsiyelerinizi bekliyorum . herkes 1 tane en çok iş yapan levrek sahtesini söylerse işi bitireceğimi düşünüyorum , teşekkür ederim yardımlarınız için
Keşke böyle basit olsa ama böyle bir dünya yok malesef.. herkes bir sahte söylese ve ben alsam bu benim balık tutacağım anlamına gelirmi sizce?? Kimse balık piskolojisini bilemez doğal olarak.. çünkü hiç birimiz avlaklarda yaşamıyoz ve levrek değiliz.. :D
bence en önemlisi gözlem.. hangi avlakta hangi saatte balık oluyor ve hangi avcı o avlakta ne ile avlanıyor? gel git ve suyun rengini okumak.vsss. lodosu değerlendirmek.. yoksa alba kaşıktan tut 2 tl silikonla bile balık alan gördüm.. tavsiyem önce gözlem ve araştırma.. gerisi kendi deneyiminle birleşince gelir zaten.. böylece burdaki bir cok insan ve ben gibi gereksiz yatırım yapmak zorunda kalmazsın.. ;)