Levrek Peşinde 13

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Tepki
6,286
Ödül
113
Gece su üstü sahte iş yapar mı sorusunu merak edip dururdum... Yapıyormuş 🙂 Gündüz kadar zevkli olmasa da gündüzden daha avantajlı gibi duruyor... Balık deli gibi saldırıyor... Bu av dolunayda yapıldı... Yeni ayda da su üstü çalışmalarımız olacak 🙂 Bakalım karanlıkta da aynı sonucu alabilecek miyim. Yine fazla aksiyon yüzünden alabileceğim bir balığı da alamadım... WTD yaparken kendimden geçiyorum 🙂 Takip sırasında sahteyi durdurmak hiç aklıma gelmiyor 🙂 Herkese RaST GeLSiN...

Gece su üstü sahte iş yapar mı sorusunu merak edip dururdum... Yapıyormuş 🙂 Gündüz kadar zevkli olmasa da gündüzden daha avantajlı gibi duruyor... Balık deli gibi saldırıyor... Bu av dolunayda yapıldı... Yeni ayda da su üstü çalışmalarımız olacak 🙂 Bakalım karanlıkta da aynı sonucu alabilecek miyim. Yine fazla aksiyon yüzünden alabileceğim bir balığı da alamadım... WTD yaparken kendimden geçiyorum 🙂 Takip sırasında sahteyi durdurmak hiç aklıma gelmiyor 🙂 Herkese RaST GeLSiN...

Maaşallah...

Tebrikler Abdullah abi.. Bazen sadece denemek gerekiyor gerisi yaaaa nasib.. 🙂 Bakarsın 5 kilo üstü alırsın güzel bir paşa.. 😀 Rastgelsin..
Teşekkürler Taha... Nasip şart... Hava kararmadan levrekler uzun süre geçit töreni yaptı... 1 saat kadar onları izledim... Hiç bir sahteye, hatta çevrede dolaşan minik balıklara bile yüz vermiyorlardı... Bizde acıkmalarını bekledi 🙂
Bereketli olsun.
Teşekkürler Cüneyt Hocam...
Maaşallah...
Teşekkürler Mektupla...
Maşallah tebrikler ! popper özelliği varmıydı sahtenin ..
Popperda deniyormusunuz , popperların skoru nasıl sizin oradaki deneyimlerinizde ?
Teşekkürler Metehan... Sahte WTD sahtesi... Ancak kafa üstünde bir delik var alttan aldığı suyu yukarıya atması için... Popper sahtelerin var ama pek kullanmıyorum... Birde kullandığım kamış popper sahtelere uygun değil...
Tebrikler Abdullah kardeşim biz gidemiyoruz sizleri seyredip tutmuş kadar zevk alıyoruz
Teşekkürler Adil Bey... Ben fırsat buldukça gitmeye çalışıyorum... En iyi doktordan bile iyi geliyor 🙂
Tebrikler Abdullah abi
Teşekkürler Oğuz...
Helâl sana abdullah abi gece su üstüne yaptırmışsın adamsın 🙂
Teşekkürler Fatih... Bu aralar levrek biraz bol 🙂 Her zaman olduğu gibi 3-4 hafta kalırlar bizimle... Sonra kaybolacaklar... Bizde rotayı tekrar barakudaya çevireceğiz 🙂

Back