Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LeVReK PeŞiNDe 2

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yine düştük balık peşine. Devamı gelir inşallah diyen arkadaşlarımı utandırmamak lazımdı :) Akşam suyunda dalan 2 kişiden birine klasik soruyu sorduğumda iki levrek gördüm ama alamadım demişti. Koyun boyutu düşünülürse şans %2 gibi bir şeydi :) At çek için iyi bir yüzde sayılır :) Hareketsiz bir akşam suyu ve geceden sonra umutla su üstüne geçildi. Geçen haftaki sudaki hareketliliğin hiç biri yoktu. Gerçekten de levreklerin çoğu bölgeyi terk etmişti belliydi. Ama aklım hep o %2 deydi :) Yaklaşık 1 saat sonra beklenen an geldi :) Daha iyileri sizlerin olsun...

Makine : Shimano exage 2500

Kamış: Okuma Vsistem

Misina : Daiwa Justron 0,28

Sahte : Effe Japanese Snake 90 Mm Su Hg 2600

Av saati : 08:00

Av : İspendek - Levrek ( 37 cm )

eylmz

Daimi Üye
Heyecanla izledim videoyu tebrik ederim seriye bağladın hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tebrikler... her hafta her hafta böyle devam ederseniz baraküdaları küstürürsünüz ama ... benden söylemesi... unutmayın levreğin L si yokken onlar hep yanınızdaydı. :D rastgelsin ...( videonun 2 boş atışla başlaması da heyecanı-tansiyonu yükseltmiş... vurdu ha vurdu şimdi vuracak diye... )

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tebrikler abi rastgele
Heyecanla izledim videoyu tebrik ederim seriye bağladın hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Darısı Biz acemilerin başına
Tekrar tebrikler
Devamı gelecek inşallah

:)
Teşekkürler... Devamı en fazla bir hafta daha gelir sonrası tırt olur :) Geçen yılda 3 hafta üst üste saldırı almıştım ama balık alamamıştım. Sonrasında çok defa gitsem de hiç takip alamamıştım... Çünkü balık yoktu :)

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler abdullah abi yakında babalarınıda analarınada yakalarsın trofe levrek raporlarını bekliyorum :)

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tebrikler... her hafta her hafta böyle devam ederseniz baraküdaları küstürürsünüz ama ... benden söylemesi... unutmayın levreğin L si yokken onlar hep yanınızdaydı. :D rastgelsin ...( videonun 2 boş atışla başlaması da heyecanı-tansiyonu yükseltmiş... vurdu ha vurdu şimdi vuracak diye... )
Teşekkürler Hakan. Aynen senin gibi düşünüyorum. Barakudadan vazgeçmem. Onlar benim velinimetim :) Benim pc biraz eski video düzenleme programları ile pek arası yok :) 4 atış önce bir takip almıştım o sıra videoyun durdurup tekrar başlatmıştım. Sonra balık geldi kapattım. Yani videoda hiç kesme yok. 3 atış öylesine denk geldi :) AMa bir dahakine de bir kaç boş atış eklerim heyecan olsun diye :)
Tebrikler ....videoda gelen hehehe sesine sesli güldüm:)
Teşekkürler Zafer... Bir öndeki videoda da aynı ses vardı. Deli gibi sahtenin peşinden koşup sonra yakalanması komiğime gidiyor istemeden çıkardığım bir ses o :) Bu seferi bir öncekine göre daha azimliydi. 2 def sağlam saldırdı 3. de yakalandı...

Son düzenleme: